1

Doe mee met de zoektocht van Oela het draakje

Blijf niet binnen zitten, maar zoek dit weekend de buitenlucht op!

Theater in de Kasteeltuinen Arcen Nieuws door

archief oud artikel 26 augustus 2013 Arcen, Limburg Ken jij Oela al? Hij is een draakje, maar hij kan niet vuurspuwen! Hij gaat in een voorstelling over draken op zoek naar andere draken om te ontdekken waar hij thuishoort. En jij kunt hem helpen!

Je kunt Oela ontmoeten in de Kasteeltuinen Arcen. Tussen de prachtige bloemen en aangelegde perken wordt de komende weken Oela is hier de hoofdpersoon in een theatervoorstelling. Een draakje dat niet kan vuurspuwen? In zijn zoektocht probeert Oela uit te zoeken of dat echt zo moeilijk is. De voorstelling is interactief, dus alle kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen, mee te klappen, stampen, dansen, bewegen, of met eenvoudige muziekinstrumentjes mee te doen. Dat belooft een boel gezelligheid!

Bezoekersinformatie

Theatervoorstelling Oela en de Draken
Te zien in de Kasteeltuinen Arcen op het Toernooiveld bij de Riddertenten.
De voorstellingen zijn 24, 25, 27, 29 en 31 augustus en 1 september, aanvang om 15:00 uur.
Entree (voor de Kasteeltuinen): kinderen tot drie jaar gratis; kinderen tot 12 jaar 7,50 euro; volwassenen 15,00 euro.

Laatst gewijzigd: 2013-08-23 17:17:55 · Gepubliceerd: 26 augustus 2013 - 367

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Binnen enkele weken te bezoeken

Moederdag Hoedendag


Vier Moederdag in Kasteeltuinen Arcen. Geniet van diverse activiteiten, modekraampjes en modeshows waarin de meest prachtige hoeden getoond worden.

Klassiek in de Tuinen


Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door...