Win een weekendje weg in een molen

Stem en win een molenweekend voor acht personen in Friesland

Breng je stem uit op een molen en win een weekendje weg   Nieuws door

27 september 2013 Toerisme Boornzwaag, Friesland Breng je stem uit op je favoriete molenproject, bij de BankGiro Loterij Molenprijs 2013. Als je stemt, maak je kans op een weekendje in de Langweerder Molen voor acht personen! Stem meteen!

Er zijn zeven molens die wachten op jouw stem. De Langweerder Molen doet zelf niet mee, maar je maakt wel kans op een mini-vakantie in deze prachtige molen uit 1782, op de grens van het Friese Langweer en Boornzwaag.
Deze molens zijn genomineerd:

Mooie molens

Nederland telt tientallen prachtige molens. Vereniging De Hollandsche Molen reikt jaarlijks een prijs uit aan de molen met een goed restauratieplan of met plannen die gericht zijn op verbetering van de molen. De hoofdprijs is een flink bedrag dat gebruikt kan worden om die plannen te realiseren.

Stijlvolle prijs

Door te stemmen doneert het publiek in elk geval al één euro aan het molenproject van hun keuze. De molens die niet winnen, krijgen dat bedrag uitgekeerd. En stemmen wordt nu wel heel aantrekkelijk! Onder alle stemmers wordt een heerlijk weekendje weg verloot, natuurlijk helemaal in stijl: in de Langweerder Molen. In dit comfortabele 'huis' is het genieten van een nostalgisch weekendje weg. Met uiteraard een schitterend uitzicht naar alle windstreken!

Molenprijs 2013

De Molenprijs is een initiatief van Vereniging De Hollandsche Molen die wordt ondersteund door de BankGiro Loterij.
Het publiek stemt op één van de zeven molens die door de jury zijn uitgekozen. Stemmen kan van 1 september tot en met 1 oktober. Ieder persoon kan zijn stem één keer uitbrengen.
Onder alle stemmers wordt 3 oktober 2013 een weekend voor acht personen in de Langweerder Molen verloot. Stemmen kan hier!

Laatst gewijzigd: 2013-10-01 09:54:07 · Gepubliceerd: 2013-09-24 11:42:58 - 294