Feest in de dierentuin

Vier een dierendag-afterparty!

Dagje dierentuin Nieuws door

archief oud artikel 5 oktober 2013 Toerisme Kallenkote, Overijssel Dierendag is dan misschien voorbij, maar voor de Nederlandse dierentuinen begint het feest nu pas. Het is dierentuinweekend! Ga mee met de dierenverzorger en voer de dieren of doe mee met één van de vele activiteiten. Veel plezier!

Leer alles over de tropische dieren in Taman Indonesia en ga mee met de dierenverzorger. Observeer de dieren, maak tropische dierenopdrachten en help een handje met voeren. Vanaf 12:00 uur kun je een ritje maken in de Aziatische TukTuk en je krijgt zelfs een dierenkenner-diploma mee naar huis!

Dierenpark Emmen

Speciaal voor ANWB-leden is het ook feest in Dierenpark Emmen. Maak speelvoer voor olifanten, nijlpaarden en bavianen en zorg er eigenhandig voor dat ze keurig hun bordje leeg eten. Of doe mee aan een spannende speurtocht langs slangen, vogelspinnen en andere enge dieren. Heb je vragen? Vraag dierenarts Job zijn hemd van het lijf tijdens zijn spreekuur!

Dierentuinen in de buurt:

Het nationale dierentuinweekend vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Het dierentuinweekend is een samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en het Land van ANWB. Geen ANWB-lid? Niet getreurd: een dagje dierentuin is altijd leuk!

Laatst gewijzigd: 2013-10-04 16:57:04 · Gepubliceerd: 5 oktober 2013 - 367