Kijkje in de toekomst tijdens Dutch Design Week

Eindhoven bruist van innovatie en creatieve energie

Dutch Design Week 2013 Nieuws door

archief oud artikel 18 oktober 2013 Trends Eindhoven, Noord-Brabant De wereld van morgen is vandaag al in de maak. Tijdens de Dutch Design Week zie je met eigen ogen hoe dat er aan toe gaat. Eindhoven bruist negen dagen lang van vernieuwing en creatieve energie!

Laat je inspireren door meer dan 2000 ontwerpers tijdens de Dutch Design Week 2013! In drie verschillende gebieden beleef je van 19 tot en met 27 oktober tijdens exposities, workshops en seminars de schoonheid en kracht van Dutch design. Meer dan driehonderd evenementen brengen je in contact met Nederlands beste ontwerpers, allen geheel in stijl van het thema 'Now future'!

Schoonheid, kracht en innovatie

Street Poetry

Ga bijvoorbeeld op stap met Tante Netty. Dit social ontwerpcollectief maakt van de wijk Woensel-West één groot kunstwerk. Een flink aantal arbeiderswoningen dat rijp is voor de sloop dient nu als imposant canvas voor kunst en design. Met een self-guided tour door de wijk ontdek je de prachtige gevelontwerpen van Street Poetry en krijg je de nieuwste vormen van creativiteit in het oog.

Waanzin en bizarre vormen

In het hart van de Dutch Design Week bevindt zich Yksi Expo. Bizarre meubelconcepten en de nieuwste dessins met felle kleuren en schitterend lijnenspel staan te trappelen om bewonderd te worden. Bij Yksi Expo staan waanzinnige experimenten en buitengewone samenwerkingen centraal en dat zie je dan ook in alles terug. Met een uitgebreid programma is er voor ieder wat wils. Proef de bezieling en geniet!

Ode aan ambacht en schatkaarten

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Breng een hedendaagse ode aan vervlogen tijden en betuig je liefde voor ambacht en puur materiaal. Onderzoek wat er gebeurt als je boeren en designers samen aan een ontwerptafel zet. Of bezoek de ongewaardeerde plekken in Eindhoven met een ervaringsschatkaart. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens de Dutch Design Week!

Geniet van alle facetten van de Dutch Design Week en boek een hotel in Eindhoven!

Laatst gewijzigd: 2013-10-15 11:53:35 · Gepubliceerd: 18 oktober 2013 - 674