Treed in de voetsporen van Vincent Van Gogh

Familiedagen bij het Van Gogh Museum

Van Gogh Museum Nieuws door

archief oud artikel 24 oktober 2013 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Wie is die speciale gast in het Van Gogh Museum? En wat zit er eigenlijk in zijn koffertje? Trommel de hele familie op en kom cultuur snuiven tijdens de familiedagen in het Van Gogh Museum!

Treed met de hele familie in de voetsporen van Vincent van Gogh. Tot en met zondag 27 oktober zijn er de familiedagen in het Van Gogh Museum. Pak het penseel ter hand en ga aan de slag in het inloopatelier. Bekijk samen de schilderijen van Van Gogh, onderzoek de inhoud van zijn koffertje of ga op de foto met Vincent, die regelrecht is ingevlogen vanuit Madame Tussauds. Pas ondertussen wel op voor de vreemde, oude dames die rondlopen in het museum..

Na entree van het Van Gogh Museum zijn de familiedagen gratis te bezoeken.

Laatst gewijzigd: 2013-10-25 12:59:24 · Gepubliceerd: 24 oktober 2013 - 196

Activiteiten Van Gogh Museum

Nu te bezoeken

Tentoonstelling Painting as a Last Resort


In de expo 'Painting as a Last Resort' staan fantasierijke landschappen geschilderd door Matthew Wong centraal. Ontdek het oeuvre van Wong en hoe hij geïnspireerd is geraakt door Van Gogh in het...

Vanaf volgende week te bezoeken

Yoga in Van Gogh Museum


Reis door de seizoenen met de werken van Vincent van Gogh terwijl je je helemaal ontspant tijdens de yogales in het Van Gogh Museum.