1

Winterse voorpret op de kerstmarkt

Top 5 sfeervolle kerstmarkten in Nederland

Kerstmarkten in Nederland Redactioneel door

archief oud artikel 30 oktober 2013 Toerisme De tijd van innemende kerstmannen, lieftallige kerststallen en inspirerende marktkramen is weer aangebroken. Op naar de kerstmarkt! DagjeWeg.NL zoekt de leukste kerstmarkten bij elkaar om vast in de stemming te komen.

Winters sprookje op Paleis Het Loo

Geniet van winterse voorpret op de betoverende buitenfair Spirit of Winter. De tuinen van Paleis Het Loo zijn van woensdag 13 tot en met zondag 17 november het decor van feestelijke inspiratie. Luid de winter in op deze sprookjesachtige locatie vol lichtjes en kruidige dampen en kijk de kunst af van de echte sfeerexperts. De feestdagen kunnen niet meer stuk!

Tip: Maak gebruik van de DagjeWeg.NL kortingsbon en bezoek Spirit of Winter met korting!

Doe vast inspiratie op voor de feestdagen. Bezoek één van de vele kerstmarkten!
Heerlijk snuffelen tussen de kraampjes en bijkomen met warme chocolademelk

Idylle in een kerstgrot

Neem een kijkje in het huis van de kerstman! Het is kerst in de Fluweelengrot in Valkenburg. Van vrijdag 15 november tot en met maandag 23 december verwelkomt de kerstman zijn bezoekers allerhartelijkst tussen 12:00 en 16:00 uur. Lekker snuffelen in de cadeaukamer en bij alle kraampjes in de idyllische ambiance vol wandschilderingen, sculpturen en de unieke achttiende eeuwse grotkapel. Een goed begin van de feestdagen is het halve werk!

Magisch Maastricht

Laat je betoveren door de sprookjesachtige sfeer in Magisch Maastricht van zaterdag 30 november tot en met maandag 30 december. Zwieren over de schaatsbaan op het Vrijthof, een adembenemend uitzicht over de magische stad vanuit het reuzenrad en op het gemakje slenteren op de kerstmarkt: vier de winter in Maastricht!

Lieftallig Garderen

Beleef de wereld van Dickens en waan je in de negentiende eeuw. Winterfair Garderen geeft de feestdagen van donderdag 5 tot en met zaterdag 7 december en van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 december een nieuw elan. Hier zie je de paarden met hun arrenslee haast nog over de besneeuwde grachten glijden.. Tussen al die lieflijkheid vindt ieder mens de juiste inspiratie voor een onvergetelijke winter.

Tip: Bezoek Winterfair Garderen met korting!

Feest op de Keukenhof

Maak een ritje in de arrenslee, bezoek het elfjesdorp en laat je inspireren op de kerstfair. Het is kerst op de Keukenhof van woensdag 11 tot en met zondag 15 december! Sfeervolle liederen, gezellige kerststallen en culinaire hoogstandjes: voor een heerlijk winters dagje begeef je je naar Lisse.

Mist DagjeWeg.NL nog een gezellige kerstmarkt? Voeg de markt toe!

Laatst gewijzigd: 2013-12-31 07:05:01 · Gepubliceerd: 30 oktober 2013 - 3974