Geniet van wintersferen

Nieuwsbrief week 49

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 6 december 2013 Cultuur Bind de schaatsen, vlieg de piste af of bezoek een kerstmarkt. De winter heeft genoeg te bieden!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win twee keer drie heats ijskarten bij Skidôme!

Geniet van wintersferen

Terwijl Sint-Nicolaas de zon weer opzoekt, duikelt hier de temperatuur de afgrond in. Geniet van een winters uitstapje en bind de schaatsen onder. Of vlieg immer gerade aus de piste af. De winter heeft zoveel te bieden!

Vier kerst buiten de deur

De Sint zit weer op de stoomboot richting Spanje en daarmee varen we de voorbereidingen tegemoet van het volgende feest: kerst! Ontwijk dit jaar de woonboulevard. Ga een dagje uit met kerst!

Eropuit met kerst

Romantiek in wintersferen

Knisperend haardvuur, flikkerende kaarsjes en de gezelligheid van de feestdagen. De winter leent zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. Neem je lief mee, houd elkaar lekker warm en geniet!

Romantisch dagje uit

Stadsgids in muziek

Dirigent Wilko Brouwers is naar eigen zeggen "een soort stadsgids die de zangers door een muzikale stad leidt". Vrijdag 20 december concerteert hij met het Monteverdi Kamerkoor in Ede.

Laat je rondleiden

De leukste weekendtips

Bewonder beeldschone, maar ijskoude kunst in Zwolle, beleef coole avonturen in Blijdorp of vier een feestje in Nemo. Het is feest, want het is weekend! Ga eropuit met de DagjeWeg.NL Weekendtips.

Eropuit dit weekend

Meer uittips:

Win 3 overnachtingen in heel Europa!

Twee paar handen, één vleugel

Ontdek de schatten van Willemsoord

Stap in een levensecht computerspel

Win 3 overnachtingen in heel Europa! Twee paar handen, één vleugel Ontdek de schatten van Willemsoord Stap in een levensecht computerspel

Laatst gewijzigd: 2013-12-06 16:24:19 · Gepubliceerd: 6 december 2013 - 147