1

Kookworkshop: met z'n allen de keuken in!

Koken is teamwork, dus neem al je vrienden mee

Leuke culinaire uitjes Redactioneel door

18 december 2013 bijgewerkt: 30 juli 2015 Landelijk Een uitje om van te smullen: dat is met recht een kookworkshop. Met vrienden of collega's de keuken in voor een gezellige activiteit. Want samen koken is leuk!

Een kookworkshop is altijd goed, ook al kun je niet koken. Je steekt vast wel iets op tussen het schillen, snijden en pruttelen door. En anders is er altijd iemand in de buurt die jou te hulp schiet. Tijdens een kookworkshop leer je je vrienden of collega's weer van een andere kant kennen!

Kies iets lekkers uit bij Delicio

NUNSPEET - Bij Kookstudio Delicio kun je kiezen uit de Toscaanse keuken, tapas, Veluws slow food of sushi. Of je nou een topper in de keuken bent, of dat een ei bakken je nog maar net lukt... hier vermaakt iedereen zich! Ook bedrijven kunnen hier de keuken induiken voor een inspirerende workshop en teambuilding. Koken is teamwork!

Zoetigheid bij Trick 'n Treats

ROTTERDAM - Zin in zoet? Zoek één van de leuke workshops uit van Trick 'n Treats, zoals die hippe macarons. Tijdens de workshop leer je alle stappen voor het maken van de perfecte macaron. Beslag maken, de schelpen opspuiten en crème mken je spuit de schelpen op en maakt de crème om de schelpen mee te vullen. En uiteraard, alle zelfgemaakte macarons mogen aan het einde van de workshop mee naar huis worden genomen.

Bourgondisch genieten

UDENHOUT - Nodig eens tijd doorbrengen met je vrienden? Of loop je vast met je collega's? Bij Het Kookavontuur weten ze daar wel raad mee. In de landelijke omgeving geniet je hier van een bourgondisch uitje: zelf tot rust komen en weer inspiratie en energie opdoen met leuke kookworkshops, zoals Kruidje-roer-me-niet, Lekker Bio en Streekproducten.

Creatie met chocolade

MEDEMBLIK - Gek op chocolade? Dan kun je een zalige workshop volgen bij Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. Hier leer je enkele bijna vergeten bakkerstechnieken, namelijk cacao schilderen of marsepein boetseren. Er is ook een chocoladeworkshop waarbij je zelf de lekkerste luxe bonbons of een chocoladehart maakt!

Geen zin om zelf te koken, maar wel lekker uit eten? Zoek een restaurant naar eigen smaak uit!

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 18 december 2013 - 2002