1

Zondag in de natuur

Ontmoet de boswachters of blijf stiekem lekker binnen

Warm welkom in 's-Graveland Nieuws door

archief oud artikel 5 januari 2014 Natuur 's-Graveland, Noord-Holland De boswachters van Natuurmonumenten beginnen het jaar samen met alle natuurliefhebbers van Nederland. In verschillende natuurgebieden staat de warme chocolademelk klaar! Bovendien staan er leuke activiteiten op het programma...

Bij Bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek bijvoorbeeld, waar gedurende de dag drie excursies voor gezinnen en drie voor volwassenen starten. Samen met de boswachter struinen de deelnemers over de buitenplaatsen van 's-Graveland. De chocolademelk is gratis, voor de excursie geldt een bescheiden tarief. Kijk voor meer leuke excursies met de boswachter op de kalender.

Natuur op het grote scherm

Voor wie geen zin heeft om een regenpak aan te trekken en door de natuur te wandelen, is het Omniversum een prima alternatief. Alleen deze zondag nog draaien zes grootbeeldfilms over wildlife, ingeleid door de populaire bioloog Freek Vonk. De zes films zijn Alaska: Spirit of the Wild, Australia: Land beyond Time, Born to Be Wild, Dinosaurs: Giants of Patagonia, Dolphins en The Living Sea. Met deze laatste voorstelling worden Freeks Wildlife Weken afgesloten. Bezoekers krijgen na afloop allemaal een gratis boekje met veel wetenswaardigheden over de wilde dieren die in de films voorkomen.

Vind de leukste natuuruitjes op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2014-01-03 17:22:59 · Gepubliceerd: 5 januari 2014 - 263