Klimmen, abseilen en tokkelen

Adventurepark Waddenfun |  
Nieuws door

Actief dagje in de buitenlucht met het hele gezin

25 maart 2014 Trends Als attractieparken te prijzig zijn en de kinderen het plaatselijke zwembad niet meer in willen, dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Nieuw en populair zijn de klimparken, die als paddenstoelen de grond uit schieten. Hijs jezelf in de touwen en klauter zelf als een aapje in de geliefdste klimparken van DagjeWeg.NL.

Op hun eigen terrein, in een boerenschuur, maakten de eigenaren van Adventurepark Waddenfun een weergaloos klimparcours. Waaghalzen klimmen zowel binnen als buiten over de vele obstakels. Balancerend gaat het steeds een stukje hoger, en dan...weer naar beneden zoeven met de kabelbaan. Een leuk en afwisselend klimpark!

Klimmen in Friesland

Een tochtje naar de overkant van het woud van Adfunturepark heeft nogal wat voeten in de aarde. Ga de strijd aan met de bruggen, netten en tokkelbanen in dit Friese klimpark. Het parcours bevindt zich op 5,5 meter hoogte en kent verschillende spannende routes. Volg ze en kom spectaculaire hindernissen tegen zoals het vliegend tapijt en de bungeejumpbrug.Ook in het Friese Appelscha hijsen bezoekers van KlimAvontuur Appelscha zich in het harnas. Al klauterend verplaatsen ze zich in het Klimbos of het Klimpark. Houd je adem in op het hoogteparcours of waag de vertrouwenssprong. Wie heeft het lef?

Hoog in de bomen, bij de zee

Vlakbij het Noorderstrand vind je Klimbos Westerschouwen. Hier start het avontuur hoog in bomen tussen de drie en zeven meter hoog. Maar dat heb je waarschijnlijk niet eens in de gaten, zo ingespannen werken de klimmers zich van hindernis naar hindernis.

Waag een vrije val

Wellicht bezorgt de aanblik van Outdoorpark Hoornse Vaart je een moment van twijfel. Maar echt iedereen kan klimmen! Blijf relaxed hangen op het laagste niveau of klauter naar het hoogste punt op 16 meter hoogte. En wie verlangt naar een extra adrenalineboost wacht er de vertrouwenssprong!

Vind alle klimparken op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2014-03-25 12:16:25 · Gepubliceerd: 2014-03-25 11:42:36 - 1006