Vissen wordt een avontuur bij Toms Creek

Visavontuur bij Toms Creek Redactioneel door

archief oud artikel 7 april 2014 Lelystad, Flevoland Lekker dicht bij de natuur: haal in alle rust de grootste vissen op in het compleet vernieuwde vispark Toms Creek in Lelystad. Tien vijvers vol verse vis wachten hier op hengelaars van alle leeftijden!

Vernieuwd vispark

Bij het vernieuwde recreatiepark Toms Creek liggen tien vijvers vol vissen voor je klaar. Het vispark, voorheen Forellenvisvijvers de Huif, zorgt ervoor dat vissen een avontuur wordt. Open de jacht en kom hier vissen op forel, karpers, steur en meerval. Of je nu getraind bent in het vissen of dat je het voor de eerste keer probeert: haal je hart op in de vijvers van Tom! Houd je niet zo van vissen? Probeer het hier eens uit, bij Toms Creek maak je op een laagdrempelige manier kennis met de vissport. Natuurlijk kun je ook op het terras van de Lodge toekijken en genieten van een hapje en drankje.

Het breedste visaanbod

'The place to be', staat er als slogan vermeld. Het park biedt het breedste visaanbod van Nederland en heeft een paar unieke vijvers klaar liggen, in een natuurlijke setting: karper- en steurvijvers, maar ook de avonturenvisvijver, waar diverse soorten grote vis gevangen kan worden. Of gooi je hengel uit in de vliegvisvijver, waarin met de vliegvistechniek op grote forellen wordt gevist. In deze vijvers geldt het principe 'catch & release', dus na de vangst wordt de vis weer teruggezet. Bij de zes forel- en zalmforelvijvers mag de buit mee naar huis worden genomen, nadat het ter plekke is schoongemaakt en eventueel gerookt. Een avontuurlijk uitje voor jong en oud!

Laatst gewijzigd: 2022-01-20 11:26:55 · Gepubliceerd: 7 april 2014 - 3034