DagjeWeg.NL Nieuwsbrief week 21

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 23 mei 2014 Cultuur

DagjeWeg.NL

Inspiratie voor Pinksteren

DagjeWeg.NL Nieuwsbrief week 21

Psst, is het al zomer? Met het weekend voor de boeg en Hemelvaart en Pinksteren in het vooruitzicht, kunnen we vast wennen aan die heerlijke zomertijd die eraan komt. Met een kortingsactie en tips voor de komende vrije dagen kom je vast in de stemming!

Ontdek Dauwpop en Ribs & Blues

Geniet optimaal van het sympathieke Dauwpop (Chef'Special, Triggerfinger), traditiegetrouw op Hemelvaartsdag. Of kom naar het ongedwongen Ribs&Blues (De Dijk, Kensington) tijdens Pinksteren. Boek een verblijf in het gastvrije Salland en ontvang leuke korting.

Ontdek Salland

Dit weekend barst van de geschiedenis

Dit zonnige weekend kun je terug in de geschiedenis, naar de tijd van de Romeinen, de VOC of Willem van Oranje. Blijf je liever in deze eeuw? Dan kun je naar de babyshower die Dierenpark Emmen organiseert of naar 'Schemerstad', theater tussen dag en nacht.

Weekend

De leukste uitjes voor Hemelvaartsdag 2014

Proef de nostalgie in het historische Woudrichem, maak een overheerlijke taart bij de Taarten van Abel Doedag of fiets langs allerlei prachtige kunst in Venlo. Geniet van een dagje uit op Hemelvaartsdag!

Hemelvaartsdag

Rondje langs de specialiteiten van België

Zoals Nederland bekend staat om haar tulpen, molens en klompen, zo heeft België ook bijzonderheden in huis die wereldwijd bekend zijn: bier, chocolade, patat, prachtige kant en leuke strips! Een rondje langs deze specialiteiten.

Ga mee naar België

Meer uittips:

De mooiste huifkartochten (met picknick of bbq!)

Spetterende uitjes bij Noordwijk Events

Voordelige stedentrips met luxe touringcar

Hip en creatief: workshops bij Happy You

De mooiste huifkartochten (met picknick of bbq!) Spetterende uitjes bij Noordwijk Events Voordelige stedentrips met luxe touringcar Hip en creatief: workshops bij Happy You

Laatst gewijzigd: 2014-05-26 09:01:38 · Gepubliceerd: 23 mei 2014 - 195