Vier de verjaardag van het Vondelpark mee!

Eerste Vondelpark Festival 2014 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

12 juni 2014 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Gezellig picknicken bij de vijver of luisteren naar een mooi concert: dat kan tijdens het Vondelpark Festival. Daarmee viert het bekendste park van Amsterdam haar 150e verjaardag.

Grootste picknick van Nederland

De 150e verjaardag van het Vondelpark is een goede reden om voor het eerst het Vondelpark Festival te houden! Zaterdag 14 juni is heel Nederland welkom in het park om te genieten van klassieke concerten op het bordes van het VondelCS, de grootste picknick van Nederland, een enorm speelterrein met optredens, spelletjes en taarten bakken voor kinderen. Er is een silent disco, een barbecue, lezingen en nog veel meer! Ondertussen vindt ook het Openluchttheater plaats in het park en deze dag is er een speciaal Vondelpark Festival-concert. Ook zijn er rondleidingen door de natuur, en ook aan sporters én aan honden is gedacht. Het Vondelpark is van iedereen en tijdens di t festival kun je laten zien aan de andere bezoekers waarom het Vondelpark voor bijzonder voor jou is.

Felicitatie voor alle Amsterdammers

Stadsdeelwethouder Paul Slettenhaar zegt in een persbericht: “150 jaar Vondelpark is een felicitatie waard voor alle Amsterdammers! Sinds 1864 is het Vondelpark het groene hart van Amsterdam. Dit beroemde park is een rijksmonument dat elk jaar ongeveer twaalf miljoen bezoekers trekt. Jan Kienhuis, voorzitter van de vereniging Vrienden van het Vondelpark vertelt dat alle mogelijkheden van het Vondelpark naar voren komen tijdens het festival. "We vieren de vrijheid om van deze bijzondere plek jouw eigen plek te maken!"
Vondelpark Festival
Zaterdag 14 juni 2014 van 12:00 uur tot 24:00 uur.
Entree: gratis.
Meer informatie op de website van het Vondelpark Festival

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:08:05 · Gepubliceerd: 2014-05-26 12:05:47 - 525