1

Vlieg vuurspuwend over het Apeldoorns kanaal

Eropuit in Apeldoorn Nieuws door

archief oud artikel 27 juni 2014 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Vlieg in sneltreinvaart over het Apeldoorns kanaal, stap binnen bij Drakenland en volg de spannende drakenraces. Zondag kijk je uiteraard het WK Voetbal op een reuzescherm. Apeldoorn bruist van gezelligheid tijdens het Grolsch Drakenbootfestival!

Aan de kanaaloevers in Apeldoorn geniet je dit weekend van spannende drakenbootraces en een boel gezelligheid. Meer dan honderd teams gaan op het water de strijd aan bij de tiende editie van het Grolsch Drakenbootfestival en de meeste teams zijn op fascinerende wijze gekleed. Vlieg zelf met de speciale kabelbaan ook in sneltreinvaart het kanaal over en ontdek de wondere drakenwereld. In Drakenland wachten spannende avonturen met veel prinsen, prinsessen, piraten en drakenjagers.

Kijk WK Voetbal in hartje Apeldoorn

Trommel vrienden en familie op, want zondag juich je 'onze' jongens toe in hartje Apeldoorn. Nederland-Mexico is live te volgen op een megascherm, zodat je geen moment hoeft te missen. Ook zaterdag is het wereldkampioenschap te volgen vanaf 18:00 uur. De wedstrijden bijwonen? Regel dan wel even een kaartje via de ticketshop van het Grolsch Drakenbootfestival.

Laatst gewijzigd: 2014-06-27 17:07:28 · Gepubliceerd: 27 juni 2014 - 303