Kom kijken en klimmen in het nieuwe klimpark in Groningen

Break Out Grunopark opent nieuw klimpark   Nieuws door

12 juli 2014 Toerisme Harkstede, Groningen Het was al leuk in Break Out Grunopark, maar nu is het nog leuker: het nieuwe klimpark is geopend! Daag jezelf uit en kom één van de drie klimparcoursen uitproberen.

Zweef door de lucht

Slingeren, hangen, wiebelen, klauteren en klimmen! Break Out Grunopark heeft 35 gloednieuw hindernissen voor je klaar liggen, zeven zip-lijnen en drie spannende routes door de bomen. Ook is er een teambuildingstuin. Klimmen geeft een heerlijk gevoel, want je zit stevig vast, maar zweeft toch als het ware door de lucht. Maar klimmen is ook heel uitdagend, vandaar dat je minimaal 1,20 meter moet zijn om mee te kunnen doen. Probeer de verschillende hindernissen uit: een brug met losse balkjes, een evenwichtsbalk, een net... Het groene en blauwe parcours zijn op vier meter hoogte en het rode parcours maar liefst op acht meter hoogte.

Optimale veiligheid

Twijfel je nog of je dit wel durft?? Veiligheid staat bij Grunopark in een hoog vaandel. Pas als je veilig kunt klimmen, heb je er plezier in. Door de Saferoller ben je continu gezekerd en kun je naar hartenlust klauteren. Je kunt hier terecht in je eentje, met vrienden (leuk voor een vrijgezellenfeest), of met collega's. Er wordt ook teambuilding aangeboden.

Eerder dan gepland kan het park al worden geopend. Kijk op de website en boek snel jouw klimfeest!

Dagje uit in de zomervakantie

Kom in de zomervakantie een dagje naar Break Out Grunopark! Niet in de buurt van Harkstede? Kijk dan bij alle andere tips voor de zomervakantie!
Nieuw klimpark bij Break Out Grunopark
In de zomervakantie elke dag geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur.
Wie mag er klimmen? Iedereen die langer is dan 120 centimeter en die zin heeft om de lucht in te gaan.
Tarief: 15,00 euro per persoon voor 2,5 uur klimmen. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 12,50 euro. Groepen krijgen korting.

Laatst gewijzigd: 2014-07-24 12:49:22 · Gepubliceerd: 2014-07-09 13:49:59 - 1043