Knuffelen met de liefste hondjes: Woezel en Pip!

Woezel & Pip Show in Julianatoren | Nieuws door

14 juli 2014 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kinderen die gek zijn op Woezel en Pip, mogen op bezoek komen in Julianatoren. Daar geven de hondjes elke dag vier shows. En na afloop mag je met ze knuffelen!

De liefste hondjes van de wereld

De liefste hondjes van de hele wereld, Woezel & Pip, zijn in de zomer te zien in attractiepark de Julianatoren. Daar geven ze vier keer op een dag een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Woezel en Pip zingen liedjes over vriendschap en samen spelen. Zing mee zo hard als je kunt ! Een leuke onderbreking van al het spelen in het pretpark. Woezel en Pip hebben na afloop alle tijd om alle kinderen te ontmoeten. Ga met ze op de foto, of geef ze een dikke knuffel. Zo wordt een dagje Julianatoren nog leuker!

Julianatoren in de zomervakantie

In Julianatoren vind je allemaal spannende en leuke attracties, en allemaal even veilig. In de Super Achtbaan geniet je van een schitterend uitzicht en bij de Dino Toer sta je oog in oog met levensechte dinosaurussen! Er is een grote speeltuin en stoere mini-botsauto's en de allerkleinsten vermaken zich in Kabouterwonderland.
Woezel & Pip Show in Julianatoren
Te zien van 14 juli tot en met 17 augustus 2014
De shows worden dagelijks gegeven op deze tijdstippen: 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur en 15:30 uur.
Entree: De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:37:08 · Gepubliceerd: 2014-07-11 16:35:16 - 250