1

Start een zomers sneeuwballengevecht

Sneeuwballen gooien kan altijd bij Skidome en Outdoor Eindhoven

Sneeuwattractiepark Rucphen Nieuws door

archief oud artikel 29 juli 2014 Trends Sneeuwpret, daarvoor zijn we niet langer afhankelijk van de winter. In Rucphen en Eindhoven liggen de stapels sneeuwballen ook in de zomer opgestapeld voor een stevig sneeuwballengevecht. Lekker verfrissend voor de zomer!

Voor Japanners is het een serieuze sport en heet het Yukigassen, maar in Skidôme Rucphen noemen ze het gewoon sneeuwballengevecht. Sinds begin juli binden groepen in twee teams de strijd aan met een hele berg echte sneeuwballen. Op een veld barst het gevecht los en de deelnemers rennen snel naar de verschillende obstakels. Om zich te verschuilen of om snel nieuwe sneeuwballen te maken! In Skidôme spelen de teams drie verschillende spellen: in elk spel spelen ze drie rondes van drie minuten. Gooi je medespelers 'af' en verover de vlag!

Ook in Eindhoven: sneeuwballengevecht!

Ook bij Outdoor-Eindhoven rollen ze het hele jaar door prachtige sneeuwballen. Hier moeten de deelnemers zelf hun sneeuwballen nog veroveren door een lange afstand op ski's af te leggen. Wie het snelst is krijgt de meeste sneeuwballen. En, na zo'n stevige inspanning is een ijskoude sneeuwbal best aangenaam!

Laatst gewijzigd: 2014-07-29 15:42:07 · Gepubliceerd: 29 juli 2014 - 501