Overdosis zomer in Walibi Holland: hoe hard ga jij?

'Hard gaan' bij Walibi Holland | Nieuws door

Geniet van je ideale zomerdag in het stoerste attractiepark

30 juli 2014 Toerisme Biddinghuizen, Flevoland De zomer wordt nog leuker in Walibi Holland. Hier krijg je woensdagavond een overdosis zomer over je heen. En je kiest zelf wat je wilt doen tijdens de Summer Nights!

Opblaasbanaan

Zorg dat je er bij bent, 30 juli en 6 & 13 augustus in Walibi Holland. Daar stel je je eigen ideale zomerdag samen tijdens het zomerfestival Summer Nights: een cocktail drinken in het gras, de gaafste attracties uitproberen en daarna lekker dansen op dance beats. Heb je nog wat energie en lef over? Laat je naar beneden storten in de Powerball, of vlieg op spectaculaire wijze over het water met een Flyboard. Dit is een nieuwe rage op het water, die je de sensatie geeft alsof je Superman himself bent! Een ritje op een opblaasbanaan achter een speedboat maakt de zomer compleet.

Tijd om te chillen

Rond het meer vind je een heerlijke plek om bij te komen, met palmbomen, strandstoelen, drankjes en een dj in het water. Geniet van vers fruit en laat een airbrush tattoo zetten! Tijdens Superstijl kun je dansen op verschillende stijlen: een app bepaalt het publiek steeds opnieuw wat de dj draait. Er is ook nog een Apres Ski-feestje aan de gang op het Crazy River Plein. Met recht een overdosis zomer! Er is tijd genoeg om alles op je gemak te bekijken en uit te proberen, want Walibi is tijdens de Summer Nights open tot 23:00 uur. Tickets bestel je al vanaf 27,50 euro per persoon.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-07-29 12:46:37 · Gepubliceerd: 2014-07-29 12:38:20 - 922