Ontdek het échte Utrecht ook tijdens de wintermaanden

 
Redactioneel door

Kom schaatsen of bezoek een gezellige kerstmarkt

1 december 2014 Toerisme Utrecht, Utrecht Vraag Utrechtse locals naar wat zij van hun stad vinden en het woord 'gezelligheid' wordt zeker genoemd. En gezelligheid kent in Utrecht geen tijd, want niet alleen in de zomer, maar ook in de wintermaanden is er van alles te beleven! Ontdek meer dan 100 winterse activiteiten, van de leuke kerstmarkten op het Domplein en de Mariaplaats tot de schaatsbaan in het Spoorwegmuseum. Of bezoek China Light Festival met haar prachtige Chinese lichtkunstwerken!

Daarnaast heeft Utrecht in de maand december weer veel leuks om weg te geven. Enkel en alleen door het uploaden van jouw Utrecht-selfie op de website echtutrecht.nl, maak je automatisch kans op leuke winterse prijzen.

Geniet van de gezelligheid in winters Utrecht

Kerstmarkt Utrecht weekend

De Kerstmarkt Utrecht is een gezellig uitje voor de hele familie. Breng in het weekend van 12 tot en met 14 december een bezoek aan de stad en maak een ritje in het mini-reuzenrad of bezoek één van de vele kerstmarkten. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Zelfgemaakte Kerst Markt? Op deze markt is alles zelfgemaakt en bruist dan ook van de ambacht en creativiteit. Ook de Streekmarkt op de Mariaplaats en de kerstmarkt in Hoog Catharijne mag je niet missen. Het Stadhuisplein wordt dit weekend omgetoverd tot een heus winters oord met houten chalets, optredens en kinderactiviteiten. En er zijn leuke prijzen te winnen voor dit weekend!

Exclusief prijzenpakket van Kerstmarkt Utrecht

De leukste selfie’s die zijn geüpload op echtutrecht.nl maken kans op één van drie speciale Kerstmarkt Utrecht prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een exclusieve rondleiding onder leiding van een persoonlijke gids langs één van de speciale kerstroutes naar keuze: food-, art-, of fashionroute? Of heb je ooit al eens een stamppotje voor twee in een draaiend restaurant gegeten of een rondje in een mini-reuzenrad gemaakt met een smaakvolle verassing? Upload je selfie vóór 8 december en wie weet beleef jij het winterweekend dit jaar extra speciaal.

Win diner op Vol van Smaak

De Kerstmarkt Utrecht biedt naast heel veel gezelligheid en mooie prijzen, natuurlijk ook een uitgelezen kans om nieuwe selfie’s te maken en te uploaden. En ook hier zijn prijzen mee te winnen. De beste culinaire kerst-selfie gemaakt op de Kerstmarkt Utrecht, maakt kans op een diner voor twee op Vol van Smaak. Vol van Smaak is een eetavontuur op 21 december in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Verschillende (mobiele) cateraars en specialisten presenteren hun seizoensgerechten en producten. De winnaar wordt uiterlijk 18 december op de hoogte gesteld.

Favorieten van de chef bij De Veiling

Geen prijs gewonnen? Niet getreurd, want je krijgt in de maand december nog steeds bij meer dan 50 ondernemers leuke extra’s op vertoon van jouw Utrecht-selfie. Zo ook bij De Veiling, gelegen aan een pittoreske binnenhaven. Dankzij de unieke architectuur heb je vanuit alle hoeken een ander uitzicht over Utrecht. En als je nu je selfie laat zien, krijg je de favorieten van de chef geserveerd in drie verschillende gangen. In plaats van € 29,50 betaal je daarvoor maar € 25,-.

Utrecht, de gezelligste stad midden in Nederland

Deze winter mag je het gezellige Utrecht dus niet missen. Kom sfeer proeven in de stad en onthoud, gezelligheid in Utrecht kent geen tijd.

Laatst gewijzigd: 2014-12-16 10:50:00 · Gepubliceerd: 2014-11-24 10:56:06 - 1268

Dit is interessant