1

Reis door de tijd bij De Winterspelen

Ontmoet de personages uit de kunstwerken

Winterspelen 2015: maak een reis door de tijd! Nieuws door
Foto 1. Ccreatieve opdrachten en spannende activiteiten tijdens De Winterspelen. Foto: De Winterspelen, Kröller Müller Museum

archief oud artikel 2 januari 2015 Natuur Otterlo, Gelderland Maak een spannende reis dit weekend in het Kröller Müller Museum. Tijdens de Winterspelen ontmoet je hier de professor, die met zijn tijdmachine op reis wil. Maar het gaat helemaal mis... kom je helpen?

Terug in de tijd

Het nieuwe jaar begint goed in het Kröller Müller Museum. Tijdens De Winterspelen 2015 stap je hier in een tijdmachine. De professor wil namelijk terug naar de tijd van Helene Kröller-Müller, naar wie het museum genoemd is. Hij is nieuwsgierig naar hoe zij haar kunstwerken verzamelde, dus hij wil met de tijdmachine naar het jaar 1907.

Personages uit kunstwerken

Maar het gaat helemaal mis, de tijdmachine slaat op hol. Mensen van vroeger en mensen uit de toekomst komen in het museum terecht. Maak zelf kennis met deze personages uit de kunstwerken. Doe creatieve opdrachten en spannende activiteiten. Leuk voor gezinnen of opa's en oma's met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.

Praktische informatie

Winterspelen in het Kröller Müller Museum
Zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015, van 11:00 uur tot 16:00 uur. Doorlopend activiteiten, aanmelden is niet nodig.
Gratis toegang voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Kinderen tot zes jaar hebben gratis entree. Volwassenen betalen 17,40 euro, studenten 13,05 euro en kinderen 8,70 euro.

Foto 2. Beleef een spannend avontuur met de professor. Illustratie: De Winterspelen, Kröller Müller Museum
Foto 3. Ontdekkingstocht door het museum. Foto: De Winterspelen, Kröller Müller Museum

Laatst gewijzigd: 2015-01-02 12:56:44 · Gepubliceerd: 2 januari 2015 - 309

Activiteiten Kröller-Müller Museum

Nu te bezoeken

Door de bomen het bos


Door de bomen het bos is een veelzijdige tentoonstelling, waarbij je geprikkeld wordt en met frisse gedachtes en ideeën weer naar huis gaat.

Wandeling “Door de bomen de Beeldentuin”


Makerscollectief Circus Andersom heeft een multidimensionale wandeling uitgezet door de beeldentuin van het Kröller Müller Museum. Lijkt het jou leuk om mee te wandelen? Haal dan snel een ticket!