Lichtgevende fabeldieren in de zoo

China Light in Burgers' Zoo |  
Nieuws door

Volg het spoor door een betoverende dierentuin

9 februari 2015 Toerisme Arnhem, Gelderland Als de schemering invalt, gloeit Burgers' Zoo van de lichtgevende dieren. De dierentuin verandert in een betoverende plek tijdens het lichtfestival China Light. Kom je verwonderen tussen de fabeldieren.

Foto 1. China Light in de dierentuin: maak kennis met een Chinese traditie. Foto: Burgers' Zoo

Betoverende dierentuin

Maak kennis met de Chinese tradities van lichtfestivals! De dierentuin Burgers' Zoo verandert 's avonds in een sprookjesachtige plek tijdens het lichtfestival China Light. Volg het spoor door de dierentuin en vergaap je aan lichtgevende vlinders, panda's, pinguïns en uiteraard ook een gigantische draak en andere fabeldieren. Laat je verbazen, tijdens China Light in Burgers' Zoo.

Chinese sfeer

Dol op die Chinese tradities of wil je er eens mee kennis maken? In Burgers' Zoo kun je de hele dag genieten van Aziatische en Chinese gerechten in het Bush Restaurant. Natuurlijk kun je ook de hele dag doorbrengen in de dierentuin. Ook met een abonnement of dagkaart geniet je 's avonds van China Light.

Praktische informatie

China Light in Burgers' Zoo
Te bezoeken van 7 februari tot en met 1 maart 2015, van 18:00 uur tot 21:00 uur. Burgers' Zoo is te bezoeken vanaf 9:00 uur.
Entree: Een kaartje voor China Light kost 10,00 euro. Ook met een reguliere dagkaart kun je 's avonds China Light bezoeken.
Foto 2. Fabeldieren in de dierentuin. Foto: Burgers' Zoo
Foto 3. Lichtgevende vlinders. Foto: Burgers' Zoo

Laatst gewijzigd: 2015-02-09 17:31:17 · Gepubliceerd: 2015-02-09 10:22:37 - 1405