Verhalen uit Kasteel de Haar: een magisch verleden komt tot leven!

Vier de meivakantie op Kasteel de Haar |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Vier de meivakantie op Kasteel de Haar

1 mei 2015 Toerisme Haarzuilens, Utrecht Bezoek de kinderactiviteit 'Verhalen uit Kasteel de Haar' in de meivakantie van dinsdag 28 april tot en met zondag 10 mei. Ontdek, ter ere van de lancering van het gelijknamige kinderboek, op bijzondere wijze de spannende verhalen uit het kasteel. Echte tekentalenten maken ook nog eens kans op een workshop illustreren in het atelier van Coen Bouwstra, de auteur van het kinderboek!

Koop tickets voor de barones vertelt en verhalen uit kasteel de haar'Verhalen uit Kasteel de Haar' maakt onderdeel uit van de kinderrondleiding 'De barones vertelt'.

Bewonder levensechte maquettes uit het boek

Een jaar lang werkte Coen fulltime aan zijn kinderboek 'Verhalen uit Kasteel de Haar', dat op vrijdag 1 mei officieel is uitgebracht. Inspiratie voor het boek zijn de herinneringen die hij aan het kasteel heeft van toen hij nog een klein kind was. Met prachtige illustraties en maquettes vertelt hij in het boek op een magische wijze de verhalen uit de geschiedenis van het kasteel en haar bewoners. Bewonder tijdens de speciale kinderrondleiding op Kasteel de Haar zijn maquettes van het kasteel, het dorp, de torens en de kasteelbewoners uit het boek!

Foto 1. Mooi, hè? Bewonder levensechte maquettes uit het boek 'Verhalen uit Kasteel de Haar'!

Win een workshop illustreren!

Ben jij een echt tekentalent? Maak dan een illustratie geïnspireerd op Kasteel de Haar, breng deze tekening of dit 3D-kunstwerk mee in de meivakantie en lever deze na afloop van de kinderrondleiding in. Vergeet niet om je naam, leeftijd en mailadres op je kunstwerk te zetten. Coen zal, met uitzondering van 5 mei, zelf aanwezig zijn om jullie kunstwerken in ontvangst te nemen. De meest talentvolle tekenaar wint een workshop illustreren in Coen zijn eigen atelier voor vier personen. Daarnaast krijgt de winnaar een exemplaar van het boek 'Verhalen uit Kasteel de Haar' en een kasteel kleursetje cadeau. Ook voor de tweede en derde plaats zijn er leuke prijzen. Het kinderboek is te koop in de kasteelwinkel van Kasteel de Haar.

Praktische informatie

'Verhalen uit Kasteel de Haar' maakt onderdeel uit van de kinderrondleiding 'De barones vertelt'. Deze activiteit wordt georganiseerd van 28 april tot en met zondag 10 mei op alle dagen van de week tussen 11:00 en 16:00 uur. Entree: € 14,- voor volwassenen, € 9,- voor kinderen van 4 tot twaalf jaar. Kinderen tot vier jaar en museumkaarthouders kunnen gratis deelnemen.
Foto 2. Vier de meivakantie in Kasteel de Haar en ontdek bijzondere verhalen uit het kasteel. Foto's: Kasteel de Haar
Foto 3. Mooi hè? Bewonder levensechte maquettes uit het boek 'Verhalen uit Kasteel de Haar' in de meivakantie!
Foto 4. Coen Bouwstra werkte maar liefst een jaar aan zijn kinderboek 'Verhalen uit Kasteel de Haar'.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-05-01 15:40:44 · Gepubliceerd: 2015-05-01 13:49:36 - 1151