Vier de tachtigste verjaardag van Dierenpark Emmen

Feestelijk voedsel, klunzige clowns en spetterende shows

Bezoek Dierenpark Emmen Nieuws door
Foto 1. Durf jij die stoere jaguar in zijn ogen te kijken? Foto: Dierenpark Emmen

archief oud artikel 16 mei 2015 Toerisme Emmen, Drenthe Hoera! Dierenpark Emmen is 80 jaar. Vandaag, zaterdag 16 mei 2015, is het tijd voor een heus verjaardagsfeestje! Geniet van een dag bomvol leuke activiteiten.

Lachen met komische clowns

De feestelijke versiering brengt je al meteen in de stemming! Bij binnenkomst word je vol enthousiasme begroet door Neila het nijlpaard en Babu de baviaan. Eenmaal in Dierenpark Emmen aanbeland, kan het zomaar gebeuren dat je twee clowns tegenkomt. Zij maken alle gasten aan het lachen met hun grappen en grollen. Wil je een blijvende herinnering aan het feest? Laat jezelf dan natekenen door de portrettekenaar.

Op zoek naar nog meer leuke uitjes voor het hemelvaartsweekend? Bekijk de Weekend Top 5!
Bekijk de spetterende theatershow van Neila en Babu

Feest voor de dieren

Ook de dieren in Dierenpark Emmen vieren feest! Zij krijgen vandaag allemaal wat lekkers. Bekijk het voeren van leeuwen, mantelbavianen of nijlpaarden en neem een exclusief kijkje achter de schermen. Die dieren kunnen veel eten! Tijdens het brilberenspel test je je kennis over brilberen. Wie zet de hoogste score neer? Of ren snel verder naar de Afrikar. Hier kom je alles te weten over het leven van dieren op de Savanne. Voel maar eens aan die vachten en veren of bekijk de eieren van heel dichtbij!

Theater voor de kids

Kinderen willen het kindertheater natuurlijk niet missen! Bert de Magicman geeft een spetterende, magische show en Neila en Babu treden op met hun eigen theatershow. Moet je alweer naar huis? De ballonartiest bij de uitgang maakt de mooiste ballonfiguren, daar wil jij er natuurlijk ook één van hebben!

Praktische informatie

Dierenpark Emmen viert zaterdag 16 mei haar tachtigste verjaardag. De dierentuin is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Foto 2. Deze baviaan geniet van een heerlijk ijsje. Foto: Dierenpark Emmen
Foto 3. Neem een kijkje bij de giraffes in de wei. Foto: Dierenpark Emmen
Foto 4. Kleine olifantjes houden ook van spelen. Foto: Dierenpark Emmen

Laatst gewijzigd: 2015-05-15 16:57:25 · Gepubliceerd: 2015-05-15 13:36:21 - 389