DagjeWeg.NL Award 2015: de 10 populairste uitjes!

Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten voor een dagje uit

Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten! Nieuws door
Foto 1. Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2015? Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten!

archief oud artikel 15 mei 2015 Toerisme Twee maanden zijn verstreken en het publiek heeft gesproken: de tien populairste uitjes van de DagjeWeg.NL Award 2015 zijn bekend! Bekijk de tien overgebleven genomineerden en stem!

De DagjeWeg.NL Award is een landelijke competitie, waarbij uitstapjes zowel publieksstemmen als de goedkeuring van de jury moeten verwerven. Afgelopen twee maanden kregen vijftien dagaanbieders, gekozen uit een UIT-database van 6.800 uitstapjes, de kans om zoveel mogelijk publieksstemmen binnen te slepen. De tien populairste uitstapjes blijven over.

Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten!

De 10 populairste uitstapjes:

  1. Nationaal Militair Museum (Soesterberg)
  2. Beeld en Geluid (Hilversum)
  3. Drouwenerzand Attractiepark
  4. Oude Ambachten en Speelgoed Museum
  5. Kangoo Jumps JumpWear (Rotterdam)
  6. Duinoord (Helvoirt)
  7. GeoFort (Herwijnen)
  8. Ballorig Sneek
  9. Zwembad De Scheg (Deventer)
  10. Maritiem Museum Rotterdam

In de onderste regionen van de lijst was het dringen geblazen. Tot het laatste moment bleef het spannend welk uitstapje in de race zou blijven. Keukenhof (Lisse), dierenpark Mondo Verde (Landgraaf), Spelerij-Uitvinderij (Dieren), PIT Veiligheidsexperience (Almere) en Museum de Fundatie (Zwolle) maken helaas geen kans meer op de DagjeWeg.NL Award 2015.

Bezoek van de mystery guest

Na vrijdag 15 mei blijft de stembus geopend, maar de tien uitstapjes zullen ook worden bezocht én beoordeeld door de DagjeWeg.NL-mystery guest. De mystery guest rapporteert rechtstreeks aan de jury en het juryrapport bepaalt samen met de publieksstemmen de uiteindelijke winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2015. Af en toe laat de mystery guest op social media een hint vallen, dus volg DagjeWeg.NL op Facebook op de voet en houd ons in de gaten!

Prijswinnaars

Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten! Wij mogen de eerste deelnemers feliciteren: Marjan M., Joey van Z. en Nielam J. veel plezier gewenst met jullie prijzen!
Foto 2. Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2015? Stem op je favoriete uitje en win vrijkaarten!

Laatst gewijzigd: 2015-05-15 16:01:41 · Gepubliceerd: 2015-05-15 14:33:23 - 2155