Vier samen met Thomas zijn verjaardag!

Vier Thomas' verjaardag in Duinrell! Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Vier Thomas' verjaardag in Duinrell

archief oud artikel 19 mei 2015 Toerisme Wassenaar, Zuid-Holland Thomas de trein is jarig! Zijn verjaardag wordt het hele jaar gevierd, maar als klap op de vuurpijl geeft hij een verjaardagsfeestje in attractiepark Duinrell. Op deze dag zijn er tal van activiteiten om samen met Thomas zijn verjaardag te vieren.

Verjaardagsfeest in Duinrell

Vier Thomas' verjaardag! Bekijk de nieuwste afleveringen van de serie, er is een theatershow of ga naar de meet & greet met de Dikke Conducteur. Ook is er een minitrein aanwezig en een spannende Thomas quiz. Er kan de hele dag met Thomas speelgoed gespeeld worden en er zijn nog veel meer activiteiten. Voor de échte Thomasfan een onmisbare dag. Kijk voor meer informatie over Thomas' feestje op de website.

Over Thomas de Stoomlocomotief

Thomas werd in 1945 bedacht door W. Awdry. Toen zijn zoon ziek op bed lag, bedacht hij de spannende verhalen van Thomas en zijn vrienden om aan zijn zoon te vertellen. De verhalen werden al gauw als boekenreeks uitgebracht en daarna volgde de inmiddels wereldwijd populaire TV-serie. Mattel brengt dit voorjaar ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum nieuw Thomas speelgoed uit. Variërend van nieuwe metalen en houten voertuigen zoals Samson de Trein, welke natuurlijk niet in je verzameling mag ontbreken. Maar ook nieuwe speelsets zoals de Sodor Houtmolen, Spiraalbanen en de spannende Brullende Dinobaan tot een handige Sodor reistas die ruimte biedt voor maar liefst 50 stoomlocomotieven. Bezoek voor meer informatie over de complete collectie van het Thomas de Stoomlocomotief speelgoed de website van Fisher Price.

Foto 1. Hoera, Thomas de trein is jarig!

Laatst gewijzigd: 2015-06-04 16:32:16 · Gepubliceerd: 2015-05-19 15:31:12 - 456