Vier de zomer met ijs tijdens Gelato Festival 2015

Geniet van ijs op het Gelato Festival |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Eet je buikje rond met het lekkerste Italiaanse ijs

9 juli 2015 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Zin in een ijsje? Haast je naar het Marie Heinekenplein in Amsterdam! Het Gelato Festival vertrok in mei vanuit Milaan en is van donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli aangeland in Nederland!

Foto 1. Gelato Festival 2015. Foto: Barbara Kroon

Geniet van ijs in Amsterdam

Leer zelf ijs maken tijdens een workshop

Als het om ijs gaat, ben je bij de Italianen op het juiste adres. Voor een heerlijk Italiaans ijsje hoef je deze keer niet af te reizen naar Milaan, maar begeef je je gewoon naar het Gelato Festival in Amsterdam. De Europese Tour staat vier dagen met heerlijk ambachtelijk ijs te pronken op het Marie Heinekenplein. Proeven maar!

Smikkelen tijdens een proeverij

Het blijft niet alleen bij het snel oplikken van een ijsje. Geniet van ijs tijdens een echte proeverij, bekijk één van de presentaties of probeer een ijscocktail. Om thuis zelf te genieten van een lekker zelfgemaakt ijsje, volg je één van de workshops. Op het evenement is Il Buontalenti aanwezig. Dit is het grootste mobiele ijslaberatorium van de wereld!

Praktische informatie

De toegang tot het Gelato Festival is. Je kunt op het festival een Gelato Card voor €14,- kopen. Hiermee hoef je niet in de rij te staan, mag je tijdens het evenement 5 smaken ijs proeven en kun je deelnemen aan workshops. Om thuis nog even na te genieten krijg je er ook een goodiebag bij!
Foto 2. Gelato Festival 2015. Foto: Barbara Kroon
Foto 3. Gelato Festival 2015. Foto: Barbara Kroon
Foto 4. Gelato Festival 2015. Foto: Barbara Kroon

Laatst gewijzigd: 2015-07-10 16:24:59 · Gepubliceerd: 2015-07-09 11:59:42 - 834