Vier een kleurrijk feest in Slagharen

Vier feest tijdens Mardi Gras |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Vrolijke klanken, felle kleuren en knappe kunsten tijdens Mardi Gras

18 juli 2015 Toerisme Slagharen, Overijssel Vier een kleurrijk feest in Slagharen! Van zaterdag 18 juli tot en met zondag 23 augustus leef je je hier uit tijdens Mardi Gras. Speld de veren maar op, hang een kralenketting om en dans mee op de feestmuziek.

Foto 1. Ontdek spectaculaire acts tijdens Mardi Gras. Foto: Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Feest op Vette Dinsdag

Hoor je Zuid-Amerikaanse muziek? Daar komt de parade aan!

Mardi Gras betekent vanuit het Frans vertaald ‘Vette Dinsdag’. Vroeger moest men dan zoveel mogelijk eten opeten, zodat ze de winterperiode konden overleven. Nu is het een verkleed- en paradefeest dat in veel steden, overal ter wereld, wordt gevierd. Zo ook in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. De vrolijkste kleuren, lichten en muziek zorgen voor een feestelijk spektakel in het park. Laat die heupen maar swingen!

Acrobatenkunsten en dansshows

Bekijk de bijzondere parade tijdens Mardi Gras. Exotische danseressen laten hun danskunsten zien, terwijl de acrobaten je laten genieten van spannende shows. Meer dan vijftig internationale artiesten begeven zich tijdens de parade door het park. De sfeer zit er in elk geval al goed in met de Zuid-Amerikaanse klanken, die hoor je al van een afstand aankomen!

Spanning in Slagharen

Het festival maakt Attractie- en Vakantiepark Slagharen nog feestelijker dan normaal. Maar op het park zelf is natuurlijk ook een hoop te beleven. Stap in één van de achtbanen, reis van Het Wilde Westen naar Mexico of bekijk een 4D-film. Je rolt van avontuur in avontuur!

Drie dagen feestvieren

Heb je aan één dag Mardi Gras niet genoeg? Boek dan het Mardi Gras Arrangement. Hierbij geniet je van twee overnachtingen op het Attractie- en Vakantiepark Slagharen vanaf € 175,- per accommodatie. Op de gezellige camping verblijf je twee nachten vanaf €98,-.

Praktische informatie

Attractiepark Slagharen is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Er is van 18 juli tot en met 23 augustus dagelijks een Mardi Gras parade.
Foto 2. Bij Mardi Gras zie je alle kleuren van de regenboog! Foto: Attractie- en Vakantiepark Slagharen.
Foto 3. Acrobaten en danseressen laten hun kunsten zien. Foto: Attractie- en Vakantiepark Slagharen.
Foto 4. Zet je masker maar op en vier het feest mee. Foto: Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-17 17:57:24 · Gepubliceerd: 2015-07-17 16:00:40 - 524