Flaneer over de nieuwe Pier van Scheveningen!

Bijzonder bouwwerk in zee is weer open voor publiek

Bezoek de Pier in Scheveningen Nieuws door
Foto 1. De zee is bij elk weertype prachtig om te bekijken! Foto: DagjeWeg.NL

24 juli 2015 bijgewerkt: 9 oktober 2018 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland Dagje naar het strand in Scheveningen? Dat is vanaf nu nâg leuker, want de bekende Scheveningse Pier is weer open. Het kan weer: flaneren over dit bijzondere bouwwerk, terwijl de zee onder je door klotst.

Bungeejumpen

De Pier wordt de komende jaren dé hotspot van Scheveningen. Daar is nog wel een flinke verbouwing voor nodig, maar de eerste fase is nu afgerond. Wandel alvast rond op het gerenoveerde bovendek en bezoek het pannenkoekenrestaurant en de toren. Bungeejumpen kan ook weer!

Zin in een dagje strand? Bekijk de top 10 leukste kustplaatsen!

Uitzicht op zee

Het was zaterdag enorm druk, met 22.000 mensen die de Pier weer eens op wilden. Ook de komende tijd kan dat gewoon, tussen de bouwwerkzaamheden door. Geniet - weer of voor het eerst - van het prachtige uitzicht op de zee en op de boulevard! In augustus gaat dan ook het benedendek open en wordt er een start gemaakt met het veelzijdige programma. Events, lekker winkelen en in een nog later stadium ook een ritje in het Reuzenrad: de Pier komt weer helemaal terug!

Praktische informatie

De Pier van Scheveningen is elke dag open van 10:00 uur tot 22:00 uur. De toegang is gratis. Op 25 en 26 september wordt het openingsweekend gehouden.
Foto 2. Zonsondergang vanaf de Pier. Foto: De Pier Scheveningen

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:17:22 · Gepubliceerd: 24 juli 2015 - 11864