Slapen boven zee

Sinds kort kun je overnachten in een luxe suite op de Pier van Scheveningen

Pier Scheveningen Nieuws door
Foto 1. Genieten van het uitzicht over zee en strand in Scheveningen. Foto: DagjeWeg.NL

24 november 2016 bijgewerkt: 31 mei 2021 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland De nieuwe Pier van Scheveningen is nu ruim een jaar open en het ene na het andere nieuwtje komt van de boulevard. Na een reuzenrad en heel veel hippe tentjes heeft de Pier nu ook luxe suites. Wie wil een nachtje slapen boven zee? De golven wiegen je al ruisend in slaap...

Overnachten op de Pier

Vorig jaar zomer opende de nieuwe Pier van Scheveningen met een belofte weer het boegbeeld van de badplaats te worden. En daar wordt hard aan gewerkt! Een paar maanden geleden draaide Europa's grootste reuzenrad boven zee haar eerste rondjes en nu kun je ook overnachten op de Pier. In de luxe Pier Suites slaap je boven strand en zee in met uitzicht op de Noordzee. Geen goedkoop nachtje, want voor een overnachting geldt een vanaf-prijs van € 300,- per nacht. Daarvoor heb je wel de beschikking over een bubbelbad en een eigen terras. En natuurlijk hoef je voor vertier niet ver te lopen, want op de Pier zijn inmiddels heel wat leuke eettentjes te vinden.

Wat is er te doen op de Pier?

De Pier is met een burgertent, een gastropub en een heuse friterie een hotspot voor hipsters. Smullen in stijl met de zee op de achtergrond! Maar ook zonder wat te eten, kun je je prima vermaken op de Pier. Een rondje in het reuzenrad is voor iedere leeftijd leuk en echte durfals wagen zich aan de Bungy Jump. Op reservering verzorgt een gids rondleidingen op de Pier, waarbij deelnemers een verborgen plek mogen bezoeken en alles horen over verleden en toekomst.

Foodfestival What the Fork?!?

Tip: van 25 tot en met 27 november 2016 valt er nog veel meer te smullen op de Pier tijdens het foodfestival What the Fork?!?. Zo'n vijftien foodtrucks schotelen tijdens dit evenement het publiek hun lekkerste hapjes voor. Mexicaanse soep en quesadilla's, een curry van Curry & Coconuts of een wrap, geserveerd van een caravan. Genoeg keuze uit allerlei culinaire verrassingen, die extra lekker smaken met uitzicht op zee.

Ga een dagje uit in Scheveningen of bekijk meer stranden op DagjeWeg.NL.
Foto 2. De Pier Suites zijn luxe ingericht. Foto: De Pier Scheveningen
Foto 3. Romantische setting voor een nachtje slapen boven de ruisende golven van de Noordzee. Foto: De Pier Scheveningen
Foto 4. Het reuzenrad bij zonsondergang. Fotograaf: Maurice Haak, Den Haag Marketing.

Laatst gewijzigd: 2021-05-31 13:00:53 · Gepubliceerd: 24 november 2016 - 5062