1

50PlusBeurs 2015: lang leve de actieve 'plusser'!

Proeven, swingen en genieten met een plus

50PlusBeurs 2015 Nieuws door
Foto 1. Alles voor levensgenieters vanaf vijftig jaar! Foto: 50PlusBeurs

archief oud artikel 15 september 2015 Toerisme Utrecht, Utrecht Een uniek dagje uit, helemaal gespitst op vijftigplussers. De 50PlusBeurs is het grootste evenement voor senioren ter wereld. Ook zo'n levensgenieter? Struin langs de honderden kramen, zing en swing mee met de optredens en proef de lekkerste hapjes.

Zes thema's

Vijf dagen lang draait het in de Jaarbeurs om senioren tijdens de 50PlusBeurs 2015. Of is 'senioren' geen geschikt woord voor de levensgenieters die hier komen neuzen tussen het enorme aanbod? Bekijk zelf wat er allemaal te doen is! De honderden kramen zijn onderverdeeld in zes thema's:

  • Vakantie;
  • Vrije tijd;
  • Wonen
  • Mode & beauty;
  • Gezondheid;
  • Maatschappij.
Daarnaast schuif je aan bij interessante lezingen in de Auteurs Arena, van Govert Schilling bijvoorbeeld of schrijver Gerrit Jan Groothede en taalwetenschapper Wim Daniëls. Rob Verlinden zorgt voor een inspirerende GroenRijk Groenshow.

Afgestemd aanbod

De 50PlusBeurs 2015 is zo uniek, omdat alle informatie en het hele aanbod is afgestemd op de vijftigplusser. De gemiddelde bezoeker is dan ook rond de zestig jaar oud en vindt alles wat hij of zij nodig heeft in het grote aanbod. Bijvoorbeeld prachtige reizen, modeshows met de nieuwe collectie voor de herfst en de winter, advies op maat over make-up of de juiste zithouding. Als je wilt kun je in discussie met SP-voorzitter Emile Roemer of op bezoek bij de notaris met al je prangende vragen. Smul van gratis appeltaart en vul je beurstas met allerlei leuke hebbedingetjes die je onderweg vindt.

Bekijk het volledige programma van de 50PlusBeurs per dag!

Muziek op de 50PlusBeurs

Je bent zo een dag zoet op de 50PlusBeurs. Naast dat er veel te bekijken en te leren is, valt er ook veel te genieten. Van muziek bijvoorbeeld. Elke dag zijn er optredens van steeds wisselende artiesten: Lee Towers, Jan Keizer & Anny Schilder, musicalster Mariska van Kolck of The Tricolettes. Vaste prik is elke dag het afsluitende concert van Motown in Concert met als 'special guest star' George McCrae. Deze 'disco king' zingt live zijn grootste hits en zorgt voor een swingend eerbetoon aan de Jackson Five. Mis het niet!

Praktische informatie

De 50PlusBeurs wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 september 2015. Bestel tickets voor de beurs en eventueel voor het aansluitende concert.
Foto 2. Struin langs de honderden kramen. Foto: 50PlusBeurs

Laatst gewijzigd: 2015-09-21 13:49:06 · Gepubliceerd: 2015-09-14 14:37:09 - 1340