1

Ontdek kunstige schatten bij Selections'15

Kunstbeurs Selections The Hague pronkt met oude kunst

Bezoek de kunstbeurs Selections Den Haag Nieuws door
Foto 1. De Grote Kerk is het decor van de sfeervolle beurs. Foto: Selections The Hague

archief oud artikel 27 september 2015 Den Haag, Zuid-Holland Selections Den Haag is een nieuwe beurs voor oude kunst. Dwaal rond tussen het brede aanbod van antiek en oude kunst en laat je verrassen door de vele kunststukken. Misschien neem je wel een schilderij, tapijt of klok mee naar huis.

Alles is te koop

Dol op oude kunst en antiek? Neem dan zeker een kijkje bij Selections Den Haag in de Grote Kerk in Den Haag. Hier zul je geen moderne kunst tegenkomen en ook geen fotografie of design. Tientallen antiekhandelaren uit Nederland en enkele buurlanden stellen hier trots hun pronkstukken tentoon. Verrijk je eigen interieur met één van de kunstwerken, want alles is te koop!

Nieuwe beurs

Selections is een nieuwe beurs voor oude kunst. Vier dagen lang geniet je hier opnieuw of voor het eerst van het grote en verrassende aanbod van meubelen, glas, zilver, ceramiek, juwelen en preciosa, prenten, boeken, oude meesters en schilderkunst uit de negentiende en twintigste eeuw. Maar ook kom je hier Oosterse kunst tegen, Perzische tapijten, antieke wandelstokken en kroonluchters. Bekijk een overzicht van alle exposanten! De echtheid van alle kunstwerken en objecten is aangetoond, dus je kunt met een gerust hart de mooiste spullen aanschaffen.

Praktische informatie

Selections Den Haag wordt gehouden van 1 tot en met 4 oktober in de Grote Kerk in Den Haag. De beurs is geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur. Donderdag te bezoeken tot 21:00 uur en zondag tot 18:00 uur.
Foto 2. Ontdek voor het eerst of opnieuw de oude kunst. Foto: Selections The Hague
Foto 3. Ga jij met een prachtig schilderij naar huis? Foto: Selections The Hague

Laatst gewijzigd: 2015-09-28 11:32:23 · Gepubliceerd: 27 september 2015 - 542