Vier een romantische kerst op Landgoed Keukenhof

Zwijmel weg op deze kerstmarkt vol lichtjes, warmte en gezelligheid!

Kerst op Landgoed Keukenhof 2015 Nieuws door
Foto 1. Shop bij Kerst op Landgoed Keukenhof sfeervolle spulletjes voor in huis of als cadeautje onder de boom. Foto: Media Tornado.

archief oud artikel 3 december 2015 Toerisme Lisse, Zuid-Holland De kerstmarkten en fairs schieten als kerstboompjes uit de grond deze tijd van het jaar. En allemaal hebben ze iets speciaals! Kerst op Landgoed Keukenhof is een warme combinatie van kraampjes, gezellige kerstkoren en samen bij de vuurkorf zitten met een lekkere glühwein of chocolademelk. Verken het landgoed én het kasteel in kerstsferen!

Romantiek en gezelligheid

Geniet van heerlijk eten en drinken, de gezellige sfeer rond de winterse feestdagen en bewonder allerlei kraampjes waar je antiek, mode en accessoires, cadeautjes en kerstversieringen kunt kopen. Tijdens de Kerstfair op Landgoed Keukenhof kom je in de weekenden van december op een prachtig landgoed en in het kasteel in de kerststemming. Het weekend van 4 tot en met 6 december is het thema 'Lichtjesfeest', met extra veel versieringen. Van 11 tot en met 13 december is het ouderwets gezellig met het thema 'Dickens'. Bereid je voor op oude jurken en mensen in kostuum! Een romantische kerstmarkt voor een speciale date of als uitstapje met het gezin.

Zing en dans mee met kerstklassiekers

Behalve eindeloos winkelen en het landgoed en het kasteel verkennen, zijn er op de fair genoeg rustmomentjes in te lassen. Vuurkorven waar je je samen kunt opwarmen met een lekker warm drankje en natuurlijk even op de foto met de kerstman. Er lopen meerdere koortjes op de markt rond, soms zelfs in kostuums. Luister naar nieuw talent tijdens het Open Podium en laat de kinderen uit hun dak gaan bij de kerst-dj!

Weten welke kerstmarkt er bij jou in de buurt is? Bekijk alle kerstmarkten en winterfairs.
Foto 2. Lichtjes, sneeuw, kersttakken en mooie versieringen voor in de kerstboom. Foto: Media Tornado.
Foto 3. Met vriendinnen of het hele gezin gezellig en sfeervol shoppen. Foto: Media Tornado.
Foto 4. Ontdek alle knusse kraampjes op de fair. Je krijgt er meteen een kerstgevoel van! Foto: Media Tornado.

Laatst gewijzigd: 2015-12-03 08:39:05 · Gepubliceerd: 3 december 2015 - 644