Beleef de kerstsfeer in Miniworld Rotterdam

Vier kerst in Miniworld Rotterdam! Ontdek jij waar de kleine kerstman zit?

Met €7,- korting naar Miniworld Rotterdam, plus gratis speurtocht! Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Beleef een miniatuurwereld in kerstsferen. Foto: Miniworld Rotterdam.

archief oud artikel 21 december 2015 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! Volg de avonturen van de mini-bewoners en bewonder de miniatuurwereld in kerstsferen. Deze kerstvakantie is alles prachtig versierd. Vier kerst in Miniworld Rotterdam!

Ontdek een miniatuurwereld

Ken jij de miniatuurwereld van Miniworld Rotterdam al? Op maar vijf minuutjes lopen vanaf Rotterdam Centraal Station bevind je je al in de gigantische en overdekte miniatuurwereld. Ontdek de wereldstad Rotterdam, de bekende Rotterdamse haven en alle typisch Nederlandse landschappen in het klein. Met drukknoppen zet je zelf treinen, vrachtwagens en de mini-bewoners in beweging. Alles is nu extra feestelijk versierd: beleef de feestdagen in Nederland in vogelvlucht!

In 2015 won Miniworld Rotterdam 'Leukste Uitje van Zuid-Holland' en voor 2016 zijn ze opnieuw genomineerd voor de award. Ontdek zelf waarom! Boek hier je tickets met €7,- korting en een gratis speurtocht!

Zoek de speciale kerstscènes

Beland in een nieuwe wereld vol verhalen en grappige en verrassende details. Zelfs Pippi Langkous is ergens verstopt in Miniworld Rotterdam! Niet schrikken: na elke vierentwintig minuten wordt het al donker in Miniworld. Dan gaan overal duizenden lampjes aan! Bekijk het bijzondere kerstdorp, dat tot begin januari te zien is. Of doe mee aan de spannende kerstspeurtocht! Kinderen speuren stad en land af, op zoek naar piepkleine kerstscènes. Ontdek jij waar de kerstman zich verstopt? En waar zie jij de mini-kerststal met het baby'tje in de kribbe?

Kerst vieren in Miniworld Rotterdam? Dat kan vanaf 19 december tot en met 3 januari van 10:00 uur tot 17:00 uur. Miniworld is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Foto 2. Zelfs het kerstverhaal vind je terug in Miniworld Rotterdam! Foto: Miniworld Rotterdam.
Foto 3. Een dag duurt vierentwintig minuten in de miniatuurwereld. Bekijk alle mooie lichtjes! Foto: Miniworld Rotterdam.

Laatst gewijzigd: 2016-12-07 09:01:45 · Gepubliceerd: 2015-12-18 11:13:09 - 1946