1

Winterse dagjes weg met DagjeWeg.NL Tickets

Tickets voor de leukste winterse uitjes bestel je bij DagjeWeg.NL Tickets!

Ga naar DagjeWeg.NL Tickets Nieuws door
Foto 1. Geniet van voordelige winterse uitjes deze kerstvakantie! Foto: Archeon.

archief oud artikel 23 december 2015 Toerisme Landelijk Een dagje uit deze kerstvakantie? Wees lief voor je portemonnee en koop online tickets voor de leukste dagjes weg op DagjeWeg.NL Tickets. De website is vernieuwd en biedt speciaal voor de gezellige decembermaand allerlei aanbiedingen. Neem gauw een kijkje en pak jouw voordeel op winterse uitjes.

Ouderwets gezellige winteruitjes

Beleef een magische winter met 25% korting in Archeon. Je waant je in een winterwereld van vroeger. Dineer als een Viking of Romein met de hele familie, ga samen schaatsen en doe mee aan allerlei activiteiten. Het ouderwetse kerstgevoel ervaar je ook bij het bij het Nederlands Openluchtmuseum met 25% korting. Speel oud-Hollandse spelletjes en luister naar mooie verhalen rondom een knapperend vuurtje.

Op zoek naar een ander uitje? Bekijk alle aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets.

Een tropisch dagje weg

Een avontuurlijk uitje in de tropen, in eigen land! Deze kerstvakantie duik je met korting tot €11,50 bij Omnium het subtropisch zwembad in. Geniet onbeperkt van frisdrank, koffie en thee en doe mee aan de extra activiteiten in het zwemparadijs. Een wereldreis in één dag maken? Ga naar Burgers' Zoo en krijg €1,50 korting op je dagticket. Ontdek de Pasar Malam in de Bush: een Indonesische markt met een uitgebreid Indonesisch buffet, gezellige lichtjes en een tropisch warme sfeer. Daarna loop je zo door naar de Desert en de Ocean, vol exotische dieren!

Spannende games en speurtochten

Hoe kan het dat wij chocoladerepen kunnen eten, maar een hond na één klein stukje al bezwijkt? Ontdek alles over vergif en ga naar de tentoonstelling The Power of Poison met korting tot €7,-. Door middel van games leer je welke rol gif in de natuur speelt en hoe vergif kan helpen bij het oplossen van een misdrijf. Meedoen aan een spannende speurtocht? Ga met €7,- korting naar Miniworld Rotterdam en krijg de speurtocht gratis bij je kaartje. Zoek alle kerstscènes en ontdek waar de kerstman zich heeft verstopt!

Bekijk de leukste kerstmarkten en andere uitjes voor in de kerstvakantie!
Foto 2. Winterpret in het Nederlands Openluchtmuseum, met 25% korting! Foto: Nederlands Openluchtmuseum.
Foto 3. Miniworld Rotterdam is deze maand in kerstsferen. Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets! Foto: Miniworld Rotterdam.

Laatst gewijzigd: 2015-12-23 16:39:47 · Gepubliceerd: 23 december 2015 - 1324