Kom warme chocolademelk drinken in het bos!

Toost met de boswachter op een nieuw natuurjaar

Natuurmonumenten Nieuws door
Foto 1. Een Warm Welkom op de eerste zondag van het nieuwe jaar: kom chocolademelk drinken met de boswachter! Foto: Natuurmonumenten

archief oud artikel 1 januari 2016 Natuur Landelijk Een goede afsluiting van de kerstvakantie en een leuke start van het nieuwe jaar: kom warme chocolademelk drinken in het bos! De boswachters van Natuurmonumenten trakteren op zondag 3 januari. Vind een locatie in de buurt en vier de natuur met chocolademelk van Tony's Chocolonely.

Proosten op de natuur

Boswachters staan de eerste zondag van 2016 klaar met warme chocolademelk. Samen met andere natuurliefhebbers kun je proosten op een nieuw mooi natuurjaar. Op diverse plekken in Nederland geniet je van dit 'Warm Welkom': van Kwadendamme in Zeeland tot Schiermonnikoog. En natuurlijk combineer je dit gezellige uitje met een wandeling door het winterse bos of natuurgebied!

Praktische informatie

Warm Welkom bij Natuurmonumenten
Op diverse plaatsen in Nederland, bekijk het overzicht.
Bij de meeste boswachters kun je op zondag 3 januari tussen 11:00 uur en 15:00 uur terecht, controleer de tijden op de website van Natuurmonumenten!
Entree: gratis, aanmelden is niet nodig.

Hier vind je nog meer leuke uitjes voor dit weekend!
Foto 2. Chocolademelk op? Dan ga je lekker wandelen, bijvoorbeeld hier in natuurgebied Montferland. Foto: Natuurmonumenten

Laatst gewijzigd: 2016-01-04 11:00:02 · Gepubliceerd: 1 januari 2016 - 349