Beleef de wereld van de politie bij PIT

Veiligheidsmuseum PIT |  
Nieuws - Commerciële bijdrage door
Foto 1. Test of jij een goede politieagent zou zijn! Foto: Veiligheidsmuseum PIT.

Voorjaarsvakantie bij PIT: STOP, POLITIE!

8 februari 2016 Toerisme Almere, Flevoland De politie spoort verdachten op en treedt op tegen geweld. Zij riskeren hun eigen leven in gevaarlijke situaties voor onze veiligheid. Tijd om ze in het zonnetje te zetten! Het Veiligheidsmuseum PIT staat daarom vanaf 20 februari tot en met 6 maart 2016 in het teken van de politie. Geniet met het hele gezin van een gezellig en leerzaam uitje vol actie!

Ben jij een goede politieagent?

Bij Veiligheidsmuseum PIT ontdek je van alles over de geschiedenis van de politie. Neem een kijkje in een echte wapenkluis of in een politiecel, ga op de foto als foute boef, laat je in de boeien slaan, los zelf een misdaad op of ontdek via een test of je geschikt bent voor de politie! Kinderen die verkleed komen als politieagent krijgen een leuke verrassing. Doe met het hele gezin gratis mee aan de nieuwe politiespeurtocht: stap in de schoenen van een rechercheur en volg de sporen om het mysterie op te lossen. Vind je de dief? Dan krijg je een eigen politiebadge!

Politie in de spotlights

In het Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van politie, brandweer en ambulance. Je leert er alles over wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken en je ontdekt meer over de geschiedenis van veiligheid. Bekijk de collectie, speel spannende games op crime scenes, los een misdaad op of blus een brand! Na een bezoek aan PIT weet je hoe jij kunt bijdragen aan een veilige samenleving. Bestel gelijk je kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets!

Het voorjaarsvakantieprogramma loopt van 20 februari tot en met 6 maart 2016. In de voorjaarsvakantie is PIT elke dag open van 11:00 uur tot 17:00 uur. Dus ook op de maandagen! PIT is voor alle leeftijden. Bekijk het volledige programma op de website van Veiligheidsmuseum PIT.
Foto 2. Bekijk echte politievoertuigen van vroeger en nu. Foto: Veiligheidsmuseum PIT.
Foto 3. Deze voorjaarsvakantie staat in het teken van de politie. Foto: Veiligheidsmuseum PIT.

Laatst gewijzigd: 2016-02-09 15:57:47 · Gepubliceerd: 2016-02-09 12:50:07 - 520