1

Glazen bollen en enge vrouwen in The Amsterdam Dungeon

Waarzegster tante Cor onthult duistere geheimen

Wicked Women Nieuws door
Foto 1. Marjolein Keuning (bekend als Maxime in GTST) trotseerde als eerst de enge tante Cor. Foto: The Amsterdam Dungeon.

archief oud artikel 21 februari 2016 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Waarzegster tante Cor wacht op je... Of liever: ze wéét al wanneer je komt. Vanaf 20 februari tot en met 29 maart verstopt ze zich in de kerkers van The Amsterdam Dungeon. Verberg jij vreselijke geheimen? Pas maar op, want Tante Cor ontmaskert alle slechte vrouwen die op haar pad komen. Kom ook naar de show Wicked Women, als je durft!

Slechte vrouwen opgepast!

Diep in de krochten van The Amsterdam Dungeon wacht waarzegster tante Cor op je. Omgeven door opgezette beesten, spinnenwebben en eeuwig brandende kaarsen, sorteert ze haar tarotkaarten om alles over je te weten te komen. Welke duistere geheimen verberg jij voor de buitenwereld? Tante Cor onthult ze allemaal én ze voorspelt welke misère je in de toekomst staat te wachten. Breng een bezoekje aan deze enge tante tijdens de show Wicked Women. Actrice Marjolein Keuning - onder andere bekend als Maxime 'kreng van de soap' Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden - stond als eerste oog in oog met de waarzegster en werd gelijk ontmaskerd als slechte vrouw. Van afgehakte vingers en stinkende kruiden brouwde tante Cor een smerige toverdrank als medicijn. Maar of dat echt werkt...?

Niet voor kids of bangeriken

Leerzaam leedvermaak is het motto van The Amsterdam Dungeon. Een combinatie van horror, zwarte humor en geschiedenis jaagt mensen de stuipen op het lijf en brengt ze nog wat bij ook. De doorlopende beleving in de kerkers van Amsterdam is vooral gericht op de historie van Holland. Wicked Women is een tijdelijk extraatje, zodat bezoekers nog meer kunnen griezelen. De organisatie waarschuwt bezoekers dat de spannende show soms écht eng zijn. Daarom is de adviesleeftijd tien jaar en mogen kinderen tot en met twaalf jaar niet zonder volwassen begeleiding naar binnen.

Kun jij de griezelige kerkers en alle gruwelen aan? Of twijfel je aan je stalen zenuwen? Test of jij klaar bent voor The Amsterdam Dungeon!
Foto 2. Schuilt er een Wicked Woman in jou? Foto: The Amsterdam Dungeon.

Laatst gewijzigd: 2016-02-22 17:09:46 · Gepubliceerd: 21 februari 2016 - 1687