Snuffelen op een markt met Pinksteren

Dagjes uit met Pinksteren 2018 | Redactioneel door

Markten en fairs tijdens het pinksterweekend

15 mei 2018 Landelijk Flaneren over de boulevard, snuffelen tussen prachtige spullen van vroeger en hier en daar een gratis concertje meepikken. Tijdens Pinksteren worden er door heel Nederland superveel markten, fairs en braderie├źn georganiseerd! Bekijk deze leuke pinkstermarkten.

Foto 1. Op markten kom je de mooiste vondsten tegen, van vintage kleding tot oude lp's. Foto: DagjeWeg.NL.

Bewonder brocante in Brunssum

BRUNSSUM - Op de Vrije Markt Brunssum kun je terecht voor allerlei leuke tweedehandsspullen. Stap op Eerste Pinksterdag binnen en sla je slag! Op deze dag geniet je bovendien van livemuziek. Dein gezellig mee op de muziek en verwen jezelf met een lekker stuk Limburgse vlaai. Want als je dan toch in Limburg bent... Alleen geopend op Eerste Pinksterdag.

Flaneer over de boulevard in Vlissingen

VLISSINGEN - Met je neus in de zilte zeelucht snuffelen tussen leuke spullen: dat kan op Eerste Pinksterdag in Vlissingen! Op de boulevard staan 150 kraampjes met allerlei producten uitgestald. Van sieraden tot kraampjes met lekker eten. De gezellige terrasjes en verschillende kinderactiviteiten zorgen ervoor dat niemand zich op de pinkstermarkt in Vlissingen hoeft te vervelen. Alleen open op Eerste Pinksterdag.

Shoppen tussen tientallen culturen

BEVERWIJK - Ook de Bazaar Beverwijk is gelukkig gewoon geopend met Pinksteren. Sterker nog, er is een bungee trampoline, je kunt rijden op een pluchen robotdier en kinderen kunnen zich laten schminken. Of laat je toekomst voorspellen door Dileila in haar knusse woonwagen. Een dagje gezelligheid te midden van tientallen culturen. De markt is open op Eerste en Tweede Pinksterdag.

Meer pinkstermarkten

Foto 2. Struin tijdens Pinksteren gezellig over een levendige markt, zoals de Bazaar Beverwijk. Foto: Bazaar Beverwijk.
Laatst gewijzigd: 2018-11-13 17:09:20 · Gepubliceerd: 2016-05-10 16:47:13 - 26575