1

Zie Max Verstappen in actie op het circuit in Zandvoort

Bekijk races of kruip zelf achter het stuur

Familie Racedagen, driven by Max Verstappen Nieuws door
Foto 1. Zie Hollandse held Max Verstappen in Zandvoort in actie. Foto's: © Red Bull Media House.

archief oud artikel 31 mei 2016 Sport Zandvoort, Noord-Holland Circuit Park Zandvoort is op 4 en 5 juni the place to be voor racefans. Tijdens het event Racedagen driven by Max Verstappen zien ze hun held in levende lijve op het circuit in actie. Liever zelf achter het stuur kruipen? Dat kan natuurlijk ook!

Ontmoet Max Verstappen

Hij racet de hele wereld over, onze held Max Verstappen. Op 4 en 5 juni kun je hem met eigen ogen zien racen op Circuit Park Zandvoort! Verstappen geeft demonstraties in een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto (voor de kenners) tijdens de Racedagen driven by Max Verstappen. Een evenement van twee dagen, met Max Verstappen in de hoofdrol. Ontmoet Verstappen tijdens een handtekeningssessie en zie hem op de racebaan in actie.

Ook voor de kleintjes

Tijdens het event staat er veel voor het hele gezin op het programma. Bekijk Formule 1-races, test je eigen racetalent in een simulator en ontdek jong talent op de kinderkartbaan. Zangeres Maan - bekend van The Voice of Holland - en Wolter Kroes en verschillende dj's treden op en voor de kleintjes is er een reuzenrad en een springkussen. Racedagen driven by Max Verstappen is dit jaar een echt gezinsuitje. Een bewuste keuze: "De Formule 1 is, mede door het succes van Max, ongekend populair geworden onder een groot en breed publiek. Daarom krijgt deze editie van de Racedagen een meer familiair karakter," aldus Erik Weijers van Circuit Park Zandvoort.

Move over, Max!

Wie weet ben je zelf wel een waar natuurtalent op het circuit. Zie je jezelf al helemaal voor je in een Ferrari F430 F1 Spider of Lamborghini Gallardo? Dat komt mooi uit! Boek via DagjeWeg.NL Tickets een SuperCar Experience met € 160,- korting! Dan race je in een professionele auto in Almere, Meppel, Hengelo, Zoetermeer, Nijmegen, Eindhoven of Antwerpen. Ook zonder rijbewijs kun je racen: vanaf een leeftijd van tien jaar mag je naast een chauffeur instappen als passagier in een echte raceauto.

Foto 2. Racen als een pro in een echte snelheidsduivel van SuperCar Experience. Foto: SuperCar Experience.

Laatst gewijzigd: 2016-05-31 15:06:57 · Gepubliceerd: 31 mei 2016 - 2085