Wereldberoemde katten vieren jubileum in Antwerpen

Première jubileumtour Cats in ZOO Antwerpen |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Hitmusical Cats is te zien in ZOO Antwerpen

1 juni 2016 Cultuur Antwerpen, Antwerpen De hitmusical Cats kon bijna geen betere plek uitkiezen voor de première van de Cats jubileumtour. Midden tussen de 'grote katten' en de andere bewoners van ZOO Antwerpen geniet je in 2017 van de populaire musicalkatten.

Foto 1. De musicalklassieker bestaat al 35 jaar. Foto: Cats

Dansende katten

Ken je de wereldberoemde zingende en dansende katten uit de musical Cats? Het zou goed kunnen, want de musical bestaat al vijfendertig jaar. Al die tijd ontroeren Grizabella, Deuteronomy, Rum Tum Tugger en Macavity, stelen ze de harten van het publiek en laten ze je mee dansen met hun show. Nu is de hitmusical weer terug in België, voor de première van de Cats jubileumtour in 2017.

Katten op het toneel

De musical koos Antwerpen uit voor de start van hun jubileumtour. De première wordt 29 maart 2017 gehouden in de spiksplinternieuwe Koningin Elisabethzaal, die midden in ZOO Antwerpen ligt. Heel dicht bij de grote katten en de andere inwoners van de dierentuin dus. Drie weken lang heb je de kans om de katten op het podium te zien. De Engelstalige musicalklassieker wordt door een topcast uitgevoerd en zowel in het Nederlands als in het Frans boventiteld. De Koningin Elisabethzaal, die open gaat op 26 november 2016, is ingebed in het gloednieuwe Elisabeth Center Antwerp, het concert- en congrescentrum in de ZOO.

Foto 2. Dansende katten op het podium! Foto: Cats

Kijk ook bij...

2 reacties:

Laatst gewijzigd: 2016-06-03 08:48:38 · Gepubliceerd: 2016-06-01 16:09:54 - 759