1

Te land, ter Zaan en in de lucht!

2 juli in Zaandam: groot muziekfeest voor het goede doel

Dagje uit in Zaandam Persbericht door
Foto 1. Te land, ter Zaan en in de lucht! Foto: Junior Kamer Zaanstreek.

archief oud artikel 13 juni 2016 Toerisme Zaandam, Noord-Holland Met het legendarische tv-programma 'Te land, ter zee en in de lucht' als inspiratiebron, zet de Zaan Het Vergeten Kind in het zonnetje. Met een groots en gratis muziekfeest en het speciale evenement, Te land, ter Zaan en in de lucht, halen ze geld op voor het goede doel. Zowel particulieren als bedrijven mogen meedoen en geld doneren. De dag wordt afgesloten met een groots muziekfeest!

Gratis feest voor het goede doel

Het gratis evenement 'Te land, ter Zaan en in de lucht' vindt plaats op zaterdag 2 juli, vanaf 15:00 uur tot middernacht op de Burcht in het centrum van Zaandam. De locatie op en rondom de Burcht wordt dan voor één dag omgetoverd tot een gezellig terrein met een geweldig parcours à la 'Te land, ter zee en in de lucht'. Zo is er het spannende spelonderdeel 'Fiets 'm ter Zaan', waarbij deelnemers over een smalle balk een parcours over de Zaan moeten afleggen. In samenwerking met RADIONL treden er op het grote muziekfeest ter afsluiting diverse Nederlandse artiesten op, zoals Roy Donders en de Gebroeders Ko. De opbrengst van het evenement gaat naar een goed doel: Het Vergeten Kind. Een gezellige dag met actie op het water, een kinderkermis en veel muziek!

Wat is Het Vergeten Kind?

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor tienduizenden kinderen die noodgedwongen niet thuis kunnen wonen. Kinderen met een zwaar verleden, door mishandeling, misbruik en verwaarlozing. Ze worden verstoten of vluchten en groeien op in opvangcentra, waar ze weinig kunnen spelen en vaak niet de specialistische begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek organiseert 'Te land, ter Zaan en in de lucht'. Al jarenlang organiseert de Junior Kamer Zaanstreek verschillende evenementen om donaties voor verschillende goede doelen te werven. En dat levert vaak mooie resultaten op! Zoals een speeltuin in het Zaans Medisch Centrum, een paard voor Manege De Blijde Ruiters en financiële bijdragen aan De Voedselbank, de Poelboerderij, Stichting Doe een Wens en de Kledingbank. Het voornaamste doel is om positieve veranderingen in de maatschappij te creëren.

Doe mee!

'Te land, ter Zaan en in de lucht' is volledig afhankelijk van giften en sponsoring van particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen zich op een positieve manier in de regio profileren door het goede doel te steunen - en fiscaal is sponsoring interessant omdat sponsorbijdragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn. Naast het vergroten van naamsbekendheid door alle uitlatingen en reclame rondom het evenement, krijgen sponsors uitstekende VIP-faciliteiten tijdens het evenement. Een mooie kans om relaties hiervoor uit te nodigen! Zo kunnen bedrijven een bijdrage aan een goed doel leveren én levert het ze zelf naamsbekendheid op.

Dit evenement en Het Vergeten Kind steunen of graag zelf meedoen als deelnemer? Neem contact op of schrijf je gelijk in!

Foto 2. Doe ook voor het goede doel mee aan Te land, ter Zaan en in de lucht! Foto: Facebookpagina Te land, ter Zaan en in de lucht.
Foto 3. Vrouwen roetsjen in een zelfgemaakt voertuig van de helling richting het water. Foto: Facebookpagina Te land, ter Zaan en in de lucht.

Laatst gewijzigd: 2016-06-13 16:50:54 · Gepubliceerd: 13 juni 2016 - 244