1

Tijd tekort op de Tilburgse Kermis

Ga je alle 230 attracties uitproberen?

Feest mee op de Tilburgse Kermis! Nieuws door
Foto 1. Durf jij in dit draaiende gevaarte? Foto: VVV Tilburg.

archief oud artikel 22 juli 2016 Toerisme Tilburg, Noord-Brabant Houd je van attracties, spanning en gezelligheid? Dan ben je op de Tilburgse Kermis op de juiste plek! Van 22 tot en met 31 juli staat Tilburg bol van de attracties, zangers en exposities. Drie kilometer plezier slingert als een lint door de straten van de stad.

Shop, schommel of sla Jut op zijn kop!

Het begint met een openingsavond op vrijdag 22 juli en dan kan het feest beginnen! Met 230 attracties en andere activiteiten is de Tilburgse Kermis de grootste van de Benelux. Durf je het aan om in de Tsunami te gaan? Deze schommelende bank gaat een paar keer over de kop. Als dat iets te heftig is, ga je in een draaimolen of waag je een kansje bij de kop van Jut. Spijker je sociale contacten bij op een gezellig terrasje of ga shoppen bij de winkels die natuurlijk ook gewoon open zijn. Op de Tilburgse Kermis heb je tijd tekort!

De grootste kermis van de Benelux

Gelijkheid en geschiedenis op de Tilburgse Kermis

Verschillende thema's komen voorbij op de Tilburgse Kermis. Zo heb je een kindermiddag, een Blauwe Zondag en een nostalgische kermis met attracties van vroeger. De populairste dag is Roze Maandag. Volgens de organisatie van de Tilburgse Kermis is dit dé dag waarop je jezelf kunt zijn. Het feest staat op deze dag namelijk in het teken van gelijkwaardigheid. Benieuwd hoe mensen vroeger plezier beleefden op de kermis? Op naar de spiegeltent! Historisch materiaal, oude filmbeelden en miniatuur kermisattracties laten in deze expositie oude tijden herleven.

Met korting naar de kermis!

Vergeet niet de kermiskrant mee te nemen! Hierin staan allerlei leuke weetjes over de kermis en... kortingsbonnen! De kermiskrant ligt in de krantenbakken op de kermis en kun je afhalen bij VVV Tilburg. Kortingsbonnen zijn alvast te downloaden via de website van de Tilburgse Kermis.
Foto 2. Sla je slag op de Tilburgse Kermis! Foto: VVV Tilburg.
Foto 3. Test hoe goed je kunt boogschieten. Foto: VVV Tilburg.
Foto 4. De Tilburgse Kermis heeft 230 attracties. Foto: VVV Tilburg.

Laatst gewijzigd: 2016-07-22 09:08:49 · Gepubliceerd: 22 juli 2016 - 2309