5 x exclusieve korting in Brabant

Dagje Brabant? Een uitstap is nâg leuker met een flinke korting!

Tips voor een voordelig dagje uit Redactioneel door
Foto 1. Wie maak jij blij met een voordelig dagje uit? Foto: BillyBird Park Hemelrijk

archief oud artikel 16 augustus 2016 Toerisme Volkel, Noord-Brabant Rijkevorsel, Antwerpen Op vakantie in België of Zuid-Nederland? Een dagje Brabant is dan een leuk idee. Je bent er zo! En het wordt nog leuker met één van de vijf aanbiedingen van DagjeWeg.NL Tickets. Vijf tips voor een voordelig uitstapje in Brabant.

Familiepark

VOLKEL - Leuk voor de kinderen: het populaire BillyBird Park Hemelrijk. Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk in het Noord-Brabantse Volkel is er binnen én buiten plezier voor iedereen! Dit leuke familiepark heeft een enorme binnenspeeltuin, een verkeersspeeltuin en poppentheater en de leuke familie-achtbaan! Met de 1 euro korting per ticket van DagjeWeg.NL Tickets is dat de rit wel waard!

Oorlogsmuseum

OVERLOON - Beleef de Slag om Overloon in het Oorlogsmuseum Overloon. Hier wordt een verhaal verteld dat niet vergeten mag worden. Bijzonder om even binnen te lopen in dit oorlogsmuseum. En dat doe je nu helemaal gemakkelijk met de voordelige korting van 25% per ticket. Met meer dan 200 voer-, vaar-, en vliegtuigen op ruim 20.000 vierkante meter raak je niet snel uitgekeken. En dat is maar goed ook, want dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, daar mag iedereen gerust vaker bij stilstaan!

Vaartochten

DRIMMELEN - Op en top genieten doe je tijdens een prachtige vaartocht door de BiesBosch, een groen natuurpark vol eilandjes, prachtige natuur en slingerende kreken. Verken Nationaal Park de Biesbosch vanaf een boot van De Zilvermeeuw! Allerlei bijzondere vogels vliegen in het rond terwijl je op het dek geniet van een drankje. Ook kun je tijdens de tocht lekker lunchen of genieten van een high tea. Maar vergeet niet om je heen te kijken, misschien spot je wel een bever! Boek je vaartocht gemakkelijk online.

DEN BOSCH - Rederij Wolthuis heeft een mooie dagtocht in de aanbieding: kom aan boord van het mooie schip Ouwe Dirk en verken de pareltjes van de mooie stad Den Bosch. De tocht brengt je niet alleen in het historische hart van de stad, maar ook in het buitengebied. "Boek deze beleving snel!

Of kies je liever voor het vestingstadje Heusden? Vaar mee over de Maas naar Heusden. Een ontspannen tocht, via de sluis bij het dorpje Engelen met als slot een bezoekje aan het historische stadje. Een heerlijk maritiem dagje. Bestel je tickets bij DagjeWeg.NL Tickets!

Zit er niks bij wat je leuk vindt? Geen nood! DagjeWeg.NL Tickets heeft een steeds groeiend aanbod vol voordelige uitstapjes. Kijk snel bij alle kortingen en voordeeltjes!
Foto 2. Met de Ouwe Dirk door het mooie Den Bosch. Foto: Rederij Wolthuis

Laatst gewijzigd: 2016-08-16 09:08:45 · Gepubliceerd: 16 augustus 2016 - 922