Vind gezelschap voor een dagje weg

Ga samen iets leuks doen met Go mingle! |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten via Go mingle

29 juni 2021 Toerisme Landelijk Naar een museum, een mooie wandelroute volgen of een dagje weg. Zin om eropuit te gaan? Via online vriendschapsplatform Go mingle vind je mensen met dezelfde interesses om leuke activiteiten mee te ondernemen. Of je plaatst zelf een oproep waar anderen zich voor aan kunnen melden! Met Go mingle doe je meer dingen waar je van houdt en ontmoet je gemakkelijk nieuwe mensen.

Foto 1. Vind via Go mingle iemand om een dagje mee uit te gaan. Foto: Go mingle

Vind iemand met dezelfde interesses

Go mingle is een initiatief van Neiske Ritsma. "Ik ben Go mingle gestart, omdat ik weleens een moment heb waarop ik iets wil doen, maar er even niemand is die met me mee kan of wil. Uiteindelijk doe je het dan vaak niet, terwijl je het liever wel had gedaan. Dat is zo zonde! Het leven wordt leuker als je de dingen doet waar je van houdt." Uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope blijkt bovendien dat drie op de vier mensen weleens leuke dingen niet doen, omdat ze hun vrienden niet meekrijgen. Het platform Go mingle brengt daar verandering in door mensen met dezelfde interesses aan elkaar te koppelen en leuke activiteiten te organiseren waar iedereen zich voor aan kan melden.

Hoe werkt Go mingle?

Go mingle is een online vriendschapsplatform waar je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je maakt een account aan en kunt als lid van Go mingle onbeperkt oproepen plaatsen met activiteiten die je wilt ondernemen. Daarnaast kun je reageren op oproepen van andere leden of mee gaan met een dagje uit georganiseerd door Go mingle.

Een abonnement voor Go mingle

Iedereen die geïnteresseerd is in Go mingle kan gratis rondkijken op de website. Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan de activiteiten? Kies dan voor een abonnement. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want een jaarabonnement kost slechts € 24,- per jaar. Je kunt ook kiezen voor een maandabonnement (€ 4 per maand) of een abonnement voor een half jaar voor € 16,-.

Ervaringen van leden van Go mingle

  • "Ik ontmoet er altijd mensen met dezelfde interesses als ik, uit het hele land. De variatie in activiteiten is enorm. Ik reserveer bewust data in mijn agenda om erop uit te trekken en ervaringen te delen." (Google-review, 2021)
  • "Het is altijd superleuk om samen met andere leden op pad te gaan. Iedereen gaat mee met hetzelfde doel: samen een leuke dag beleven en elkaar leren kennen. Juist dat maakt ieder uitje zo geslaagd!" (Google-review, 2021)
  • "Dit museum stond al héél lang op mijn lijstje. En op een tropische zomerdag was het dan eindelijk zover! En wat was het verrassend en bijzonder. Het museum bevindt zich bovendien op een supermooi landgoed, waar je heerlijk kunt wandelen. Als je van moderne kunst houdt, is Museum Voorlinden een must-see. We hebben een hele gezellige dag gehad samen. Voor ons was het museum daarnaast een welkome afkoeling!" Lees meer succesverhalen en meld je aan!

Meer zien van Go mingle? Volg Go mingle op Facebook of Instagram.
Foto 2. Een concert bezoeken, samen winkelen of een terrasje pakken? Vind iemand via Go mingle. Foto: Go mingle

Laatst gewijzigd: 2021-06-28 16:00:32 · Gepubliceerd: 2016-08-15 15:59:54 - 1505