Zo ga je voordelig een dagje uit

Budget tips op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Ga gezellig eropuit en houd geld over!

24 augustus 2016 Toerisme Landelijk Wat is er leuker dan een gezellig dagje uit? Een gezellig en gratis dagje uit. Af en toe wat extra voordeel is altijd mooi meegenomen. Wij zetten een paar leuke - en voordelige - tips voor je op een rijtje.

Foto 1. Verken samen een stad naar keuze met Escape Tours. Foto: Escape Tours.

Survival op blote voeten

OPENDE - Wandel gratis op blote voeten door de natuur op het Blotevoetenpad! Onderweg kom je hindernissen tegen, zoals touwbruggen en balken waarover je moet balanceren. Op de route zijn gelukkig ook genoeg bankjes, picknickveldjes en hangmatten te vinden. Even helemaal weg van alles! Handig om extra kleding en een handdoek mee te nemen, want je wordt lekker vies.

Tip: Bekijk meer outdoor uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets!

Gratis dagje uit winnen? Doe mee aan een van onze winacties.

Voordelig uitwaaien

AMSTERDAM - Luieren op een strand kost je helemaal niets. Het stukje strand op het Amsterdamse IJburg is een ideaal voorbeeld van voordelig genieten. Het strand is gratis toegankelijk voor iedereen, er lopen veel gezinnen en enthousiaste sporters rond. In de buurt heb je het centrum van IJburg, waar je geniet van een ijsje of een drankje of voor een maaltijd in een restaurantje aanschuift. Bekijk meer uitjes op het strand.

Tip: Via DagjeWeg.NL Tickets kun je extra voordelig een dagje uit in Amsterdam. Ga een dagje uit in Amsterdam met korting!

Fietsen met Vincent

NUENEN - Fietspad Van Gogh-Roosegaarde is niet zomaar een fietspad, maar een bijzondere ervaring. Het is ontworpen door een kunstenaar en gebaseerd op het schilderij 'The Starry Night' van Vincent van Gogh. Het pad is gratis toegankelijk en licht op in het donker, wat een magisch effect geeft. Het is net alsof je door een sterrenhemel fietst! Is Nuenen niet in de buurt? Vind nog meer uitjes in de natuur.

Tip: Huur een fiets of scooter en verken de kust. Bestel voordelig kaartjes voor fietsroute Behind the Beach!

Gratis naar het museum

GRONINGEN - Handig voor een gezinsuitje: kinderen en jongeren tot en met achttien jaar mogen gratis naar het Groninger Museum. Ook studenten die in Groningen een studie volgen, hebben gratis toegang tot het museum. Is Groningen niet om de hoek of ga je liever naar een ander museum? Ga met korting naar een museum.

Tip: Bekijk meer leuke uitjes voor kinderen met korting op DagjeWeg.NL Tickets!

Verken een stad

LANDELIJK - Welke provincie je ook wilt ontdekken, met de Escape Tours van SOS Events heb je keuze uit allerlei steden voor een stadswandeling en escape game in één. Een unieke en spannende manier om samen een stad te verkennen. Je koopt de game per team van twee tot vijf mensen, dus het is onwijs budgetproof. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je nu Speel nu met korting!!

Tip: Bekijk meer leuke stedentrips en stadswandelingen met korting op DagjeWeg.NL Tickets!

Ook interessant en extra voordelig

Foto 2. Verken de kust met een fiets van Behind the Beach. Foto: Behind the Beach © Rob Loos.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-10-02 14:33:40 · Gepubliceerd: 2016-08-22 16:58:37 - 16846