Budgetvriendelijke uitstapjes

Bekijk aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets | Redactioneel door

Voordelige uitjes! Van lage prijzen en korting worden we blij

3 januari 2016 Toerisme Landelijk De afgelopen tijd te veel geld uitgegeven? Of ben je gewoon niet zo'n big spender? Gelukkig hoeft dat leuke uitjes niet in de weg te staan! Wij geven je leuke tips voor goedkope of gratis dagjes weg!

Foto 1. Gezellig samen lekkere dingen maken en daarna natuurlijk alles proeven! Foto: Nederlands Bakkerijmuseum.

Als zoete broodjes

HATTEM - De geur van warme broodjes, zoete koeken en gevulde bonbons. Kijk een dagje mee met een bakker in het Nederlands Bakkerijmuseum en knoop ook zelf het schort voor. Natuurlijk moet je het een en ander voorproeven. En dan krijg je ook nog eens korting! Bestel kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets met € 1,50 korting, plus een gratis speurtocht! Een lekker uitje voor het hele gezin en nog leerzaam ook.

ARNHEM - Een broodje hond? Zouden we nu van gruwen, maar vonden we vroeger heel gewoon. Maak in het Nederlands Openluchtmuseum een reis door de tijd en ontdek wat we vroeger nog meer lekker vonden! En proef, test en oordeel zelf. Exclusieve aanbieding: tot en met 5 mei 2019 krijg je 25% korting op kaartjes. Tickets zijn geldig tot en met 27 oktober 2019.

Dagje retro in museum

HOORN - Hoe zag een woonkamer er uit in de jaren zeventig? Wat voor winkeltjes hadden ze vroeger en hoe kregen kinderen les anno 1950? In Museum van de 20e Eeuw neem je onder andere een kijkje bij een kruidenier en een ouderwetse herenkapper. Het museum zit vol retro spullen van vroeger. Bekijk oud speelgoed en allerlei vintage apparaten die in die tijd juist modern waren. Ontdek wie en wat er toen hip en populair was - iets waar we nu misschien wel om zouden lachen. Of komen al die oude rages nu weer terug? Ontdek het in het museum. Voor kinderen een blik in de tijd van hun opa en oma, voor ouders en grootouders een nostalgisch dagje terug naar vroeger. Bestel via DagjeWeg.NL Tickets en krijg 20% korting op kaartjes voor Museum van de 20e Eeuw.

Wat zou jij doen in WOII?

OVERLOON - Voor welke kant zou jij kiezen in oorlogstijd? Zou je het hoofd koel houden en met de nieuwe winden meewaaien of vechten in het verzet? Nu is het makkelijk praten om achteraf de juiste keuze te maken, maar in de tijd zelf was dat een stuk lastiger. In het gigantische Oorlogsmuseum Overloon leer je spannende verhalen kennen van mensen uit oorlogstijd en bewonder je voertuigen en persoonlijke spullen uit die tijd. Bestel via DagjeWeg.NL Tickets! Ga met 15% korting naar Oorlogsmuseum Overloon. Meer weten? Lees onze reportage van Oorlogsmuseum Overloon.

Schip ahoy!

AMSTERDAM - Donderende kanonnen klinken over de woeste zee en de wind waait om je oren. Welkom aan boord van de Hollandia, het schip van Michiel de Ruyter! Piraten, schepen en walvissen komen voorbij, terwijl de golven tegen de boeg kapot slaan. Beleef een spannende reis op zee in Het Scheepvaartmuseum! Bestel via DagjeWeg.NL Tickets en krijg 20% korting op kaartjes voor Het Scheepvaartmuseum.

Goedkope uitstapjes

  • Een wandeling in de buitenlucht is altijd gratis en nog gezond ook. Bezoek een natuurpark en geniet van de mooie omgeving, de frisse lucht en elkaars gezelschap. Neem een tasje met zelfgemaakte snacks mee en je picknick in de natuur kan beginnen. Leuk met het gezin of voor een romantisch afspraakje.
  • Voor wie wil bijkomen van de dagelijkse drukte en sleur, is Sauna Coenders in Stevensbeek een uitkomst. Terwijl je ontspannen in de sauna zit te stomen, hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten. Je geniet al van een avondje sauna voor een tientje. Lekker luxe en stressvrij.
  • Uitjes met korting zijn fijn voor de Hollandse portemonnee. Bekijk speciale aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets.
Foto 2. In Museum van de Twintigste Eeuw ga je voor een prikkie terug in de tijd. Foto: DagjeWeg.NL.
Laatst gewijzigd: 2019-04-04 08:34:08 · Gepubliceerd: 2015-12-31 08:48:12 - 117137