Duik in de televisiewereld tijdens de Open Studio Dagen 2016

Bezoek de Open Studio Dagen |  
Nieuws door
Foto 1. Ga ook spelen voor NOS presentatrice. Foto: Oscar Timmers.

Mediastad Hilversum opent haar deuren

1 september 2016 Showbizz Hilversum, Noord-Holland Heb je altijd al een beroemdheid willen zijn? Een tv-ster of een dj? Neem alvast een voorproefje tijdens de Open Studio Dagen van zaterdag 3 en zondag 4 september in Hilversum. Ontmoet BN'ers, luister naar optredens of leer dansen tijdens een workshop!

Stap in een limousine

Je kijkt of luistert er waarschijnlijk iedere dag naar: radio en televisie. Maar wat zit er achter dat leuke programma of die coole radioshow? Op die vraag krijg je een antwoord tijdens de Open Studio Dagen 2016. Duik in de wereld van BN'ers, televisieprogramma's en radiomakers. Het Mediapark in Hilversum staat twee dagen lang bol van de activiteiten! Stap in een Limousine en toer als een echte heer of diva over het terrein of waag een paar stappen op de Walk of fame van RTL.

Kijkje achter de schermen!

Voor één dag een BN'er

Workshops, fotosessies, danslessen, je gaat je bijna zelf een BN'er voelen tijdens de Open Studio Dagen. Verschillende zenders bieden hun eigen, passende activiteiten aan. Zo kun je bij Omroep Max een workshop autocue lezen volgen en maak je bij Beeld & Geluid je eigen 3FM foto. Bij de AVRO Tros print iedereen die dat wil zijn eigen magazine cover en leer je tekenen onder videobegeleiding. Als klap op de vuurpijl stap je op het NOS plein in de rol van een NOS presentator. Wie weet wordt er wel nieuw talent ontdekt!

De kids ontmoeten nijntje

Voor kinderen zijn de Open Studio Dagen the place to be! Ze ontmoeten hier hun favoriete Jeugdjournaal presentatoren in de Jeugdjournaalbus en springen alle energie eruit op het springkussen. Tijdens de Kinderen voor Kinderen Dansworkshop dansen ze de sterren van de hemel! In Mediapark Hilversum kun je nu ook op de foto met je favoriete presentator. Dat wordt vast een mooi kiekje voor boven het bed. De allerkleinsten willen natuurlijk maar één ding: een Meet & Greet met nijntje.

Ga de stad in!

Ook in de Stad Hilversum is van alles te beleven. Je mag gratis binnen kijken bij Museum Hilversum, waar je op zaterdag mee kunt doen met de Filmmarathon. Wil je meer weten van de radio en televisie van vroeger? In Beeld & Geluid ligt een schat van televisiebeelden verborgen!

Behalve dat er in Hilversum radio en televisie wordt gemaakt is er natuurlijk nog meer te doen! Bekijk alle uitstapjes in Hilversum.
Foto 2. Stilte opnames in het Mediapark. Foto: Oscar Timmers.
Foto 3. Ontdek hoe een camera werkt tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum. Foto: Oscar Timmers.
Foto 4. Rijd een rondje mee in die enorme Limousine! Foto: Oscar Timmers.

Laatst gewijzigd: 2016-09-02 09:02:37 · Gepubliceerd: 2016-08-29 17:05:52 - 1469