Knallend het nieuwe jaar in op oudejaarsavond in België

Meer activiteiten met oud en nieuw |  
Nieuws door
Foto 1. Vuurwerk in Antwerpen. Foto: Creative Commons - belgianchocolate

Vier oud en nieuw in België met bubbels en spectaculair vuurwerk

28 december 2016 Oostende, West-Vlaanderen Kleurrijke knallende vuurwerkshows, klinkende glaasjes champagne en heel veel oliebollen. In België oud en nieuw vieren is zeker een aanrader! Van spectaculair eindejaarsvuurwerk in Oostende tot stijlvol dineren bij kaarslicht en genieten van een vuurwerkshow in Antwerpen. Wij verzamelden de leukste tips voor oud en nieuw in België.

Betoverend vuurwerk Oostende

OOSTENDE - Op het strand in Oostende verzamelen zich ieder jaar duizenden mensen om te genieten van betoverend vuurwerk en luide knallen. Rond middernacht wordt er prachtig vuurwerk de lucht in geknald. Lekker proosten op het nieuwe jaar! Eindejaarsvuurwerk Oostende is op 31 december om 00:00 uur.

Millenniumnacht in Antwerpen

ANTWERPEN - Dansend het nieuwe jaar in? In Antwerpen kun je heerlijk eten, bubbels drinken, urenlang feesten en vuurwerk bekijken met uitzicht op de Schelde. Tijdens de Oudjaar 2016 Millenniumnacht in Antwerpen gaat het gezelschap helemaal los en wordt er gefeest tot in de vroege uurtjes. Zorg er wel voor dat je vooraf kaarten bestelt. Oudjaar Millenniumnacht Antwerpen begint op 31 december om 19:00 uur tot 06:00 uur.

Muzikale pinguïns

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is het genieten van een muzikaal optreden van De Pinguïns. Gekleed in pinguïnpakken luiden ze met blaas- en slagwerk 2017 in. In combinatie met een prachtige vuurwerkshow dat op de muziek de lucht in geschoten wordt, heb je sowieso een memorabele avond. Pinguïns & Muzikaal Vuurwerk is op 31 december vanaf 17:00 uur op het Marktplein in Nieuwpoort.

Borrelen en feesten

HASSELT - In het Grand Café krijg je bij binnenkomst meteen een glaasje Cava aangereikt. Op oudejaarsavond is het hier de hele avond dineren, borrelen en feesten geblazen. Loop langs het heerlijke buffet en schaats een rondje op de schaatsbaan die tot 22:00 uur geopend. Of grijp je kans op de dansvloer en dans op de beats van de dj. Op het Kolonel Dusarplein knalt er om 00:00 uur groots vuurwerk de lucht in. Kaartjes voor deze spectaculaire avond kunnen gewoon aan de deur gekocht worden of vooraf online. Oudejaarsavond in Winterland Hasselt is op 31 december vanaf 19:00 uur.

Foto 2. Geniet van spectaculaire eindejaarsvuurwerk. Foto: Creative Commons - storem

Laatst gewijzigd: 2016-12-28 15:31:49 · Gepubliceerd: 2016-12-28 11:08:41 - 1926