Beleef een vrolijke show met Pipo en Mammaloe in de Julianatoren

Vier de Sapperdeflap Hoeradag met Nederlands grappigste clown

Bezoek de Julianatoren   Nieuws - Commerciële bijdrage door
Foto 1. Pipo de Clown en Mammaloe in de Julianatoren. Foto: Julianatoren.

21 april 2017 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kinderpretpark de Julianatoren in Apeldoorn is tijdens de meivakantie de kampeerplek van Pipo de Clown en Mammaloe! De Pipowagen van het altijd vrolijke duo staat in het Jul & Julia Theater geparkeerd. Dat belooft heel veel leuks. Schuif aan bij een gezellige familievoorstelling waarin Pipo zijn Sapperdeflap Hoeradag viert, uiteraard met heel veel slingers en ballonnen. Maar Mammaloe lijkt nergens van af te weten...

Pipo in het theater

Met zijn grappen en grollen verovert Pipo menig kinderhart. De show van de goedlachse clown zit boordevol vrolijke meedoedansjes en meezingliedjes. Leuk voor de allerkleinsten! Maar Pipo de Clown en Mammaloe zijn niet de enigen die schitteren in het theater van de Julianatoren. Maak na een duizelingwekkende rit in achtbaan Jul's Rollerskates ook kennis met televisiesterren Jul & Julia, twee vrolijke muizen die je in de nieuwe theatershow 'Het Goud van het Wilde Westen' meenemen naar de wereld van cowboys en indianen. Spannend!

Kies je paard als een echte cowboy

Maak een ritje in het gigantische reuzenrad dat een mooi uitzicht over het park geeft of sta oog in oog met dinosaurussen tijdens de Dino Tour. Peuters en kleuters rijden in een prehistorische wagen over de Jul's Stones Baan, waar je je als een echte Fred Flintstone in het Stenen Tijdperk waant. Voel je je meer thuis in het Wilde Westen? Stap dan als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. En in Kabouterwonderland rijd je op de rug van een egel rijd door een sprookjesachtige wereld. Even uitrusten? In Jul’s Picknickbos geniet je van zelf meegebrachte etenswaren en erna lekker spelen, klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Kom ook wilde dieren spotten tijdens een safaritocht in een felgekleurde stoere jeep!

Bekijk de video van de Julianatoren

Koop je tickets met korting!

Handig om te weten

  • Pipo de Clown en Mammaloe zijn van 22 april tot en met 7 mei, en diverse data tot en met 28 mei in de Julianatoren.
  • De familievoorstelling is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen en dagelijks te zien om 12:00 uur en 13:00 uur.
  • De Julianatoren biedt met ruim zestig te gekke attracties een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar.
  • Het pretpark is dagelijks geopend van 10:30 uur tot 17:00 uur.
Foto 2. Televisiesterren Jul & Julia nemen je mee naar het land van de cowboys en indianen. Foto: Julianatoren.
Foto 3. Maak een ritje in Jul's Rollerskates. Foto: Julianatoren.

Laatst gewijzigd: 2017-05-03 11:21:51 · Gepubliceerd: 2017-04-21 08:14:31 - 1758