Yes! Toverland wordt anderhalf keer zo groot

Attractiepark Toverland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Nog meer magie in Toverland: nieuwe themagebieden en achtbaan in juli 2018

8 mei 2017 Toerisme Sevenum, Limburg Hoera, Toverland breidt uit! Het attractiepark wordt anderhalf keer zo groot en heeft twee spectaculaire nieuwe attracties, waaronder de achtbaan Wing Coaster: een zenuwslopende achtbaan die we in de Benelux nog niet hebben. Het vernieuwde park opent op zaterdag 7 juli, maar de VIP-opening op donderdag 5 juli wordt live uitgezonden op YouTube.

Foto 1. Toverland wordt anderhalf keer zo groot. Foto: Toverland

Fenix: vogelvlucht door Toverland

Achter de wildwaterbaan en de achtbanen in de Magische Vallei komt een geheel nieuw themagebied te liggen, het mysterieuze Avalon. Het stralend middelpunt van dit gebied is de achtbaan wing coaster Fenix. Het type van deze achtbaan onthult al het een en ander: tijdens een ritje lijkt het alsof je vliegt door Toverland. De karretjes hangen naast de rails, alsof je aan de vleugel van een vogel hangt. Ook ga je een paar keer over de kop. Niet voor bangerds dus!

Pretpark voor de hele familie

Ook voor degenen die het rustiger aan willen doen, is het nieuwe themagebied een groot feest. Naast de Fenix opent Toverland een nieuwe boatride, genaamd Merlin's Quest. Dit is een waterattractie die geschikt is voor de hele familie. Tijdens een gedeeltelijk overdekte magische boottocht, kom je animatronics tegen: bewegende poppen. Ook komt er een groot entreegebied genaamd Port Laguna met eettentjes, winkels en een openluchtpodium.

Op donderdag 5 juli vanaf 19:15 wordt de VIP-opening van Toverland live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Toverland. Je ziet de officiële openingsceremonie en de eerste ritjes met de nieuwe attracties te zien. Natuurlijk krijg je ook een rondleiding door de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon. Daarnaast worden Toverland-eigenaar Jean Gelissen, Algemeen Directeur Caroline Kortooms en Hoofdontwerper Peter van Holsteijn geïnterviewd. Vanaf zaterdag 7 juli zijn de nieuwe themagebieden en attracties geopend voor iedereen!
Foto 2. De Fenix wordt de eerste van deze soort in de Benelux. Foto: Toverland

Laatst gewijzigd: 2018-11-22 16:09:14 · Gepubliceerd: 2017-05-08 11:47:54 - 4794